Konu Başlıkları Hakkında...

Thanos

Paylaşımcı
Konular
71
'' Herkese iyi geceler,
Anasayfa'dan foruma bakınca; çoğu başlığı kalın görüyorum, Benimki ve birkaç tanesi hariç, ( ki doğru olan ince olması lazım zaten!)

Acaba, bu benim kullandığım tarayıcı veya Win sürümü ile mi alaklalı, yoksa bu konu başlıkları gerçekten de kalın mı?
Bu konuda şüphelerim var(?) Sizde de aynı mı görünüyorlar?''

Diye, konu açacaktım ki; Firefox'ta böyle görünürken; Chrome'da hepsi'' ince başlık'' olarak görünüyormuş. (2. Foto)
E, madem bu kadar yazdım, en azından yazdıklarım ziyan olmasın, konuyu da açayım ve en azından'' Konu başlığı kalın'' diye rapor etmek isteyen arkadaşlar-
yanılgıya düşmesinler! :)

SinetechSinetech2

Eğer başlığını gördüğünüz konuda henüz okumadığınız bir mesaj varsa kalın görünür, konuya girip güncel mesajları okuduktan sonra yeni bir mesaj daha gelene kadar konu adını ana sayfada ince görürsünüz.

Başka bir tarayıcıda komple ince görünmesi de muhtemelen giriş yapmadığınızdandır. Giriş yapılmadığı için doğal olarak yukarıda anlattığım okunmayan mesaj takibi yapılamaz ve hangi konuların kalın gösterilmesi gerektiğini site bilemeyeceğinden varsayılan olarak ince gösterir.

Eğer başlığını gördüğünüz konuda henüz okumadığınız bir mesaj varsa kalın görünür, konuya girip güncel mesajları okuduktan sonra yeni bir mesaj daha gelene kadar konu adını ana sayfada ince görürsünüz.

Başka bir tarayıcıda komple ince görünmesi de muhtemelen giriş yapmadığınızdandır. Giriş yapılmadığı için doğal olarak yukarıda anlattığım okunmayan mesaj takibi yapılamaz ve hangi konuların kalın gösterilmesi gerektiğini site bilemeyeceğinden varsayılan olarak ince gösterir.
Doğru, öylemiş.
En azından benim gibi kafasında soru işareti olanlar bilgilenmiş olurlar. (y)

Geri