Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Haklisin AslindaDevrem zaten başlıkla ilgili bir sorun varsa zaten konunun ilk mesajındaki rapor tuşuyla bildiriliyor.
Gelen pencereye "başlık hatalı" ya da sorun her neyse yazarsan yetkililer onu okuyarak gerekli işlemi yapıyor.
Aklıma'' Pardon'' filmindeki gardiyan Osman'ın'' Orda musluk var!'' demesi geldi.
Nedense benim de aklıma Vizonteledeki "Baba akü yok?"sahnesi geldiAklıma'' Pardon'' filmindeki gardiyan Osman'ın'' Orda musluk var!'' demesi geldi.
Orda'' Rapor Butonu'' var.![]()
@Adnan K.Hocam Benimde Aklima Akü Deyince Replik Geldi Recep İvedik 1" Den Kendi Aküsünü Araci Ariza Yapan Kizlara Veriyor Sonrasinda Sigorta Sirketlerine Veryansin Ediyordu Daha Sonrasinda Yoldan Gelen 1Kamyoncu İle Olan Yolculuk Ve Meshur Kara Ambar Sahneleri Ve Meshur Osuruk İle Şişe Devirme Yarişi,Sahneleri Geldi Aklima SaygilarimlaNedense benim de aklıma Vizonteledeki "Baba akü yok?"sahnesi geldi![]()
O değil de; musluktan su da akmıyordu!Nedense benim de aklıma Vizonteledeki "Baba akü yok?"sahnesi geldi![]()
Kargo1975, sen bu konuya yorum yapaman!@Adnan K.Hocam Benimde Aklima Akü Deyince Replik Geldi Recep İvedik 1" Den Kendi Aküsünü Araci Ariza Yapan Kizlara Veriyor Sonrasinda Sigorta Sirketlerine Veryansin Ediyordu Daha Sonrasinda Yoldan Gelen 1Kamyoncu İle Olan Yolculuk Ve Meshur Kara Ambar Sahneleri Ve Meshur Osuruk İle Şişe Devirme Yarişi,Sahneleri Geldi Aklima Saygilarimla