Konu açma sıklığı hk.

cegomax

Paylaşımcı
Konular
6
Bazı arkadaşlar sıkıldıkça üst üste post açıyor. Genelde ana sayfaya bakıyoruz, bir bakıyorum birisi üst üste gerekli gereksiz ne bulduysa paylaşmış. Okunması gerekebilecekler ana sayfadan kaybolup gitmiş, Paylaşılsın elbette ama, aynı günde de hatta aynı saatte, üst üste spama varacak kadar anlamsız postlar açılması bana doğru gelmiyor. Ha yok sayıp geçiyorum (profiline bakıp neler paylaştığına bakıp) ama gene de biraz dikkat etmek lazım sanki :)
Belki de ben yanlış düşünüyorum, tek rahatsız olan benim bilemedim. Gerçi bu şekilde davranan arkadaşlar bu postu göremeyecek ama olsun.
Rahatsız olanlar fazla ise buna uyacak bir kural konulabilir belki.
İyi forumlar :)

ALINTI : Forum içi konu açma Hk Arkadaşlar kurallara uygun olduğu sürece konu açma sınırı şimdilik düşünülmüyor. Rahatsızlığınızın olduğu kişileri engelleyebiliyorsunuz. Kurallara aykırı her davranış zaten uyarı alıyor. Rapor sistemi bence değerli, aykırı gördüğünüz durumları raporladığınızda mutlaka aksiyon alınıyor.

Forumdaki kuralların çok basit ve uyulması kolay kurallar olduğunu düşünüyorum, günlük hayatta, toplum içinde nasıl davranıyorsak burada da öyle olması gerekiyor. Zaten uymayan ya da uyamayan kişiler hızlıca banlanıyorlar. Bu bir kaç kere tekrar ettiğinde ip ban uyguluyoruz ama VPN'Ler çok kadar yaygın ki ip banlıyorsunuz aynı VPN'i kullanan belki onlarca kişi giremiyor.

Kısacası kurallara uymayanlar banlanıyorlar, tekrar hesap açıyorlar, yine banlanıyorlar, yine hesap açıyorlar yine banlanıyorlar. Onlar yorulmuyor, biz de yorulmuyoruz ama forumun %99,99'u için bu durum geçerli değil, gayet nezih ve kaliteli bir ortam kurduğumuzu düşünüyorum (sizler kurdunuz tabii ki) zaten kolay kolay kimse bozamaz.

Bir tane yararlı bır paylasım veya bişey yok seviyoruz dıye burdayız. eskıden hersey yerlı yerınde ıken ınsan yetısemıyordu sımdı hıç gram ılgı cekmeyen herkese saygı duyuyorum fuzulı konular vs hersey var forum amacından cok uzakta seyredıyor kı çogu bılgılı arkadasımız gırmıyor bıle emınım ac kapa yapıyordur bı bakalım cıkalım dıye uzucu durum bu forum ıcın ama ne dıyım sıte sahıbıde haklı kımse basını derde sokmak ıstemez neden basını agrıtsın durduk yere..

Geri