diziproo
Üye
- Konular
- 19
Uygılma
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hayırlı geceler olsun ustam bilmediğim için soruyorum konflix uygulamasinin içerigi nedir ...teşşekür ederimkonflix telif dolayı kapandıgı ıcın tekrar uygulmazi yeniden aktıftır...
lınk tıklaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
suanlık agrilik film var. yakında diziler yükelenecektir.hayırlı geceler olsun ustam bilmediğim için soruyorum konflix uygulamasinin içerigi nedir ...teşşekür ederim
hocam uygulama problem var program kendini atıyorUygılma lınkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
UYGULMA SIKINTI YOK TUR..hocam uygulama problem var program kendini atıyor
foto atsan dmUygulamaya girilmiyor dışarı atıyor
uygulmayı sılmeyin yakın guncelleme gelcektır..Merhaba admin beni uygulamadan beni atıyor ve bir de yazı gönderiyor lütfen güncel bir sürüm ne yazmaz mısınız ya da bu sorun çözmek için yoksa bir tek benden mi sorun var
ne hatası veriyor kral soyleUygulama açılmıyor
uygulma guncellem gelicektır.. 3 gunNe zaman getirirsiniz artık izlemek istiyorum 3-4 ay önce keşfettim bir kere girebildim Şimdi de hiç giremiyorum nasıl bir şey bu Siz de girebiliyor da Ben de niye giremiyor telefonum eski bir model değil
Tablet ve tv kutusuna(homatics 4k plus) kurdum uygulama başlatılamadı uyarısı verdi açılmadıne hatası veriyor kral soyle
uygulma hatanı foto atsanı olurm mu acabaTablet ve tv kutusuna(homatics 4k plus) kurdum uygulama başlatılamadı uyarısı verdi açılmadı