Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
listeye herkes gibi erişebiliyorum ama sadece programın içinde kullanabiliyorum demek istediğim programın içindeki listeyi nasıl alıp m3u ya çevirebilirizListeyi bana at sana m3u şeklinde atam
listeye herkes gibi erişebiliyorum ama sadece programın içinde kullanabiliyorum demek istediğim programın içindeki listeyi nasıl alıp m3u ya çevirebiliriz
şu an onu araştırıyorum buldum da aslındaListeye nasıl ulaşcaz
Bana atar mısın özeldenşu an onu araştırıyorum buldum da aslında
linki vavoo repo eklentisini txt açarak buldum ya bulduğum vavoo eklentisi güncel değil ya da ilerlediğim yöntem yanlış bi yol bulursam forumda paylaşırımBana atar mısın özelden
link bu ustalinki vavoo repo eklentisini txt açarak buldum ya bulduğum vavoo eklentisi güncel değil ya da ilerlediğim yöntem yanlış bi yol bulursam forumda paylaşırım
ustam bunu buldum ya zaten eyvallahlink bu usta
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ama duzeltme yapman lazim eskiden bunu php kodu ile iptv proda felan calistirirdik
bu linkler çalışamaz zatenLink televizoda çalışmıyor nerede caliscak
Linki nasıl buldun reis özelden atabilir misinşu an onu araştırıyorum buldum da aslında
Linki nasıl buldun reis özelden atabilir misin
Linki nasıl buldun reis özelden atabilir misin
Bu tek bir kanall için usta bunun tüm listesi atabilir misinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
link boyle okcak
Bu user agent galiba bende var calısmıyor bana joker tv icinden alınmıs vavo m3u lazım
Bu siteye girdim tam anlayamadımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu siteden dene m3u ya çeviriyor dosyayı yüklüyorsun