Kodi repoları Televizoya yüklenir mi?

lilmaz86

Üye
Konular
4
Selamlar. Kodiye yüklediğim ve kullandığım Seyirtürk, Credit, Viking gibi raporları Televizo uygulamasına yükleyebilir miyim? Veya repoların içindekileri m3u'ya dönüştürüp televizoya yükleyebileceğim bir program var mıdır? Eğer bu konuda bir şey yapılamıyorsa kodi'de kumanda desteği olması için ne yapılabilir? Kodide kanalları değiştirirken geri tuşuna basıp kanal listesine gelip sonra öteki kanala geçmek gerekiyor. Televizoda ise ileri geri tuşuyla rahatça kanal geçişi yapabiliyorum. Bundan dolayı kodiden televizoya geçmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Repoları aktaramazsınız. Öneri olarak bluetooth mouse veya telefondan mouse uygulaması ile kullanabilirsiniz veya bu kullandığınız uygulamaları cihazınıza apk olarak kurup o şekilde kullanabilirsiniz şu an için aklıma başka alternatif gelmiyor.

Kodi-Televizo ile ilgili şöyle bir sorun da var. Televizoda açamadığım kanalı televizo menüsündeki harici oynatıcıdan kodi ile açtığım zaman kanal açılıyor. Bunun sebebi nedir? Kodide m3u listesindeki tüm kanallar açılırken televizoda açılmıyor. Televizoda bu sorunu çözmek için neler yapılabilir?

Te
Kodi-Televizo ile ilgili şöyle bir sorun da var. Televizoda açamadığım kanalı televizo menüsündeki harici oynatıcıdan kodi ile açtığım zaman kanal açılıyor. Bunun sebebi nedir? Kodide m3u listesindeki tüm kanallar açılırken televizoda açılmıyor. Televizoda bu sorunu çözmek için neler yapılabilir?
Televizo da harici oynat seçeneği nerede? Ben bulamadım

1741457092046

1741457035895

Geri