Kodi önerileriniz varmı

Red wizard denedim hocam kendi depolarımıda kurdum wizardlar emir vaki şekilde programı kontrol ediyor çünkü sorun çözüldü gibi emin değilim linuxda kodiyi 4 defa çalıştırıyorum 4 cüde çalışıyor programdan sürekli atmadığı sürece sorun yok
red wizard eklentilerin hemen hepsi ücretli bir real debrid vb hesaplarla bağlantılı. Ben kullanmadım ama ücretli kullananlardan alınan bilgide; hızlı indirme ve takıntısız izleme oluyormuş. Zaten scrubs ve elementum ücretsiz p2p izlenebiliyor.

Örnek video iyi seyirler

media
Bilgisayarda Kodiyi android TV gibi izliyorum
Fakat bazı sorunlar var kodideki içeriklerin hepsini izleme geçmişi olarak ana ekrana widget olarak eklemek istiyorum bildiğiniz ayar yada eklenti varmı akıllı oynatma listesi nedir tam olarak
6 yildir kodi kullaniyorum box cihaz da tv de ve pc kurulu kodi icinde calisan herhangi bir eklenti ve ya uzanti disa aktaramiyorsun ve ya eklenti kopyasini disa yapamiyorsun.

6 yildir kodi kullaniyorum box cihaz da tv de ve pc kurulu kodi icinde calisan herhangi bir eklenti ve ya uzanti disa aktaramiyorsun ve ya eklenti kopyasini disa yapamiyorsun.
Yapabilirsin baya kolay ama komple klasörü yedekelemen daha mantıklı olur openwizard yada diğer wizardlarla kaydetmek mantıklı deil bağımlıliklarida kaydetmen lazim tek bitane eklentiyi kaydedeceksen program data klasörleri var Windows linux ve Android'de

Hocam kodi bende çalışıyor Allah'a emanet 4 kere bazen 7 kere basıyorum 1 saniye geliyo gibi oluyor gidiyor ama genelde 2 yada 3 kere başlattığımda başlatıyor haberi olsun birileri basıyom açılmıyor derse hemen klasörleri okuyamıyor galiba program

Son düzenleme:
Hocam kodi bende çalışıyor Allah'a emanet 4 kere bazen 7 kere basıyorum 1 saniye geliyo gibi oluyor gidiyor ama genelde 2 yada 3 kere başlattığımda başlatıyor haberi olsun birileri basıyom açılmıyor derse hemen klasörleri okuyamıyor galiba program
kasma yapiyorsa öncelikle tv ve ya box hangini kullaniyorsan. gelistirici seceneklerini aktif et ayarlardan islemci sinirlamasini 1 yap ve ayni yerden 2 ayar ekran ölcegi mevcut bunlarida tüm kapali konumuna getir. yine kasma mevcutsa kodi ile alakali degil. yayin link uzantisi gec algilama

Geri