Kodi omega nasıl kullanılır videosu geldi herşey bu konuda !

Ahmetli

Paylaşımcı
Konular
25
jurial munkey repo ve slyguy reposu depoları çok güzel kodi dexe indirirseniz tüm depolar mevcut türkçe olarak şimdilik seyirtürk deposu yani reposuuda çalışıyor türkçe karakter sorunu yaşıyorsanız arayüz gözükmüyorsa ingilizce çalıştırma paramteresi ile başlatın
Kodi ile ilgili makaleler ve hatalar

Kodi gibi web app yapılırmı
Kodi Nextcloud Webdav
Kodi eklentisi yapınız engelleniyor depolar
Seyirtürk kodi kapanıyormu
Kodi demand benzeri eklenti gelirmi
Kodi önerileriniz varmı

Son düzenleme:
Başlangıçda eklentiler hazırlanıyor yazıyorsa olmuştur tema açılınca görünmüyorsa eklentiler klasöründe bu eklentiler devre dışı kalmış aktif etmek lazım olabilir mobil farklı çünkü

@dehakan7 amacım eklentisi gibi eklenti abi wizard şu yaptığımı direk yapıyor eklenti ama seyirtürk kurmak yerine italyan flim izleme eklentisi kuruyor

Son düzenleme:
Herkes seyir türk kapanırmı konusuna bakıyor kodi build videosu bu konuda ve şu

Kodi harika bir şey ayrı bir başlık hak ediyor, en faydalı eklentiler olarak da başlık olabilir, @Ahmetli kardeşim sen bu işe eğil , çok faydalı olur forumdaki arkadaşlara çünkü gerek kumanda desteği gerek tüm platformlarda stabil ve hızlı çalışması bence takdire değer ...

Daha basiti benim kodi kayıt klasörümü indirin
Android/data/xbmc.kodi/files klasörüne gidip benim zip çıkartıp içindeki klasörleri oraya attınizmı
Windowsda ise C:/users/Ahmet/appdata/roming/local/kodi klasörünü bulun benim kullanıcı zip dosyasını çıkartın oraya atın
Linuxda ise
Home/.var/kodi/ buraya atın
Ustam emeklerine sağlık bu senin eklentiyi kodi kurup atmakmı lazım yok budamı kodi hiç bir bilgim yok kusura bakma .tv box kurcam.

Ustam emeklerine sağlık bu senin eklentiyi kodi kurup atmakmı lazım yok budamı kodi hiç bir bilgim yok kusura bakma .tv box kurcam.
Hocam bu benim kodi programının kayıt hali eklentiler hazırlanıp aktif edip çalışması lazım olmuyorsa manuel videodaki bahsedilen eklentileri kurun yalandan 2 bişi düzenliyorsun oluyor böyle kodide maç eklentisi bilmiyorum ya birde PC de mecburiyetten kullanıyorum sparkle Tv gibi tivimate gibi program yok bilgisayarlarda kodiyi düzenleyerek idare ediyorum seyirtürk kapanabilir belki eklentisi

Herkes rezil APK kurup geçiyor yani kodide muhteşem değil ama PC de android tv hissiyatı kurduruyor kodi demand diye eklenti var mesela onu türkçe derleyen birisi olsa kodi stremio gibi olur artic fuse 2 teması gayet kullanışlı

Kodi harika bir şey ayrı bir başlık hak ediyor, en faydalı eklentiler olarak da başlık olabilir, @Ahmetli kardeşim sen bu işe eğil , çok faydalı olur forumdaki arkadaşlara çünkü gerek kumanda desteği gerek tüm platformlarda stabil ve hızlı çalışması bence takdire değer ...
Abi zaten PC de kodlama yaparken arayüz kodlamak zor yanı gitsinler her cihaza program derlemeye çalışacaklarına kodiye eklenti gelse iyi olur PC yi android TV hybrid Tv mıdır nedir ona dönüştürüyor M3u ekliyorsun simple TV PVR denen zımbırtı eklentiyle dizi flim TV izleniyor 2003den beri halen çalışıyor amma velakin ben mesela python kodlarını lua xml kodlarını derleyen ve program gibi kodi eklentisi yapan reisleri arıyorum basacan adnroid TV gibi flim izleme programlari tool programları falan çıkacak böyle çünkü kodide bunlar yapılabiliyor

Herkese o videoyu izletmek için and içtim diyorsun resmen Ahmetli ;))

Başkalarının konularını yine seyir türk konusuna çevirmekten başka bir işe yaramaz.

Reiz soran insanlar çıkıyor plex ve jellyfin enby kullanmayı bilmiyorum daha zor onlar terminal falan kullanıyorsun bunda arayüzle hallediliyor kodi destek verilirse PC de iş görür ama bence tivimate sparkle televizo PC hali çıkarsa ben kodi terk ve ben ama bu programdan nefret ediyordum linuxdan falanda sonra baktım mukalemun gibi istediğin arayüz istediğin özelik ekleniyor modfiye edilmesi lazım wizard olsa mesela tek zip dosyası ile o videodaki herşey yapılabilir yapan İtalyan eklentisinde bu türkçe yapan olursa kullanırsınız @Latte

Mutlaka duyan eden olur bu konu çok ilgi çekici bence ben sürekli araştırıyorum keyifli de zaten :)

Herkese o videoyu izletmek için and içtim diyorsun resmen Ahmetli ;))

Başkalarının konularını yine seyir türk konusuna çevirmekten başka bir işe yaramaz.

Reiz soran insanlar çıkıyor plex ve jellyfin enby kullanmayı bilmiyorum daha zor onlar terminal falan kullanıyorsun bunda arayüzle hallediliyor kodi destek verilirse PC de iş görür ama bence tivimate sparkle televizo PC hali çıkarsa ben kodi terk ve ben ama bu programdan nefret ediyordum linuxdan falanda sonra baktım mukalemun gibi istediğin arayüz istediğin özelik ekleniyor modfiye edilmesi lazım wizard olsa mesela tek zip dosyası ile o videodaki herşey yapılabilir yapan İtalyan eklentisinde bu türkçe yapan olursa kullanırsınız @Latte
Bende şunu merak ediyorum aslında , bu kodinin os versiyonu normal windows linux kurar gibi kuruluyor bilgisayara çok güzel yapmışlar

Site adresi :

PC kurulum videosu :

Bende şunu merak ediyorum aslında , bu kodinin os versiyonu normal windows linux kurar gibi kuruluyor bilgisayara çok güzel yapmışlar

Site adresi :

PC kurulum videosu :
Abi kodiyi masaüstü ortamı launcher gibi kullanıyor linux bu Chrome falanda kuruluyor denemedim ama benim amacım normal kodiyi libreelec gibi yapmak

Kodi forum sayfası var üye oldum ama hiç bakmadım dediniz ya buna ayrı konu başlığı lazım valla buna özel siteler var
Çok ilgimi çekiyor bu aralar bu konu geliştirilebilecek çok şey var içinde , derya deniz adeta :)

Çok ilgimi çekiyor bu aralar bu konu geliştirilebilecek çok şey var içinde , derya deniz adeta :)
Kodiye adam akıllı Pvr istemcisi eklentide bulayım sorun M3u dosyalarında değilmiş tamamen kullanılan M3u istemcisi programlar eklentiler sorunludur tivimate indirdim sorun çözüldü

Bakalım daha neler çıkacak :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri