Yardım Kodi nedir nasıl indirilir Ve eğer bir Player ise bana kodları gönderebilir misin ve konflix hesabımın şifresini sıfırlayamıyorum kabul etmiyor

Akif

Üye
Konular
5
Kodi nedir ve nasıl indirebilirim Eğer bir Player ise bana kodları gönderebilir misiniz ya da nereden ulaşabilirim kodlara ve kodi güzel bir şey mi IP TV'ler gibi mi ve konflix çalışmıyor yani hesabımı sıfırlayamıyorum şifremi sıfırlayamıyorum daha doğrusu

Kodi nedir ve nasıl indirebilirim Eğer bir Player ise bana kodları gönderebilir misiniz ya da nereden ulaşabilirim kodlara ve kodi güzel bir şey mi IP TV'ler gibi mi ve konflix çalışmıyor yani hesabımı sıfırlayamıyorum şifremi sıfırlayamıyorum daha doğrusu
Kardeş bildiğim kadarıyla yardımcı olayım. KODİ yi kendi sayfasından işletim sistemine göre indirebilirsin. Kurulumunda sonra ki ayarlamaları ise yotube sayfalarında mevcut (kodi addons diye aratırsan bulabilirsin) bende onlara göre yaptım çünkü. Çalışan addonlarda onlarca yayın mevcut.

playstorda olmasi lazim ici bos gelir kendin doldurcan icini duzgun calisan adons bulcan veya kendi icinde var ama hep yabanci bi donem cok popolerdi simdi o kadar degil duz apk kullanmak daha mantikli ve daha kolay pek bilmiyorsan cok ugrasirsin

Geri