Klima Önerileri

Konular
2
Sıcaklar gelmeye başladı. Daha önce klima hiç almağım için uzun soluklu bir klima tecrübem olmadı.
18.000 BTU kapasiteli bir klima bakıyorum. Bütçem 40-50 bin TL civarında. Uzun seneler sorunsuz kullanabileceğim, çok arıza çıkarmayan, elektrik tüketimi makul seviyede olan ve iyi soğutan bir cihaz arıyorum.Isıtma özelliği benim için önemli değil, sadece yazın serinletme için kullanacağım.
Tecrübesi olan, memnun kaldığı bir model varsa ya da “buna dikkat et” diyeceğiniz bir şey olursa çok sevinirim.
Tavsiyelerinize açığım, şimdiden teşekkürler

Servis ve sorun çözümü olarak beğendiğim arçelik / beko klimalarını kullanıyorum, zaten LG ile ortak yapıyorlar sistemi ve genel olarak memnunum uzun süredir de kullanıyorum, ihtiyaç anında işi görüyor ;)

Son düzenleme:
Gree matkasını fiyat performans olarak klima üstadı oldupunu bir çok markanın üreticisi olduğunu belirterek tavsiye ederim.

Midea tavaiye etmem 2 tane almıştım ikiside anajartan e kodlu hata verdi.

Gree matkasını fiyat performans olarak klima üstadı oldupunu bir çok markanın üreticisi olduğunu belirterek tavsiye ederim.

Midea tavaiye etmem 2 tane almıştım ikiside anajartan e kodlu hata verdi.
Ben de gree markasını araştırıyordum. Aphro 18000 btu modelini düşünüyorum ama koku ve ses şikayetinin çok fazla olduğunu gördüm. O yüzden emin olmadım

Bende 9 ve 18 lik Samsung var, cihazlar güzel, servisi berbat ötesi. Taşınırken, adamlar bağlantıları sökmek yerine kesmişler, o derece

Ben de gree markasını araştırıyordum. Aphro 18000 btu modelini düşünüyorum ama koku ve ses şikayetinin çok fazla olduğunu gördüm. O yüzden emin olmadım

Ben multi modellini almıştım çift iç ünite ses problemi yaşamadım koku konusu uzun süre kullanılmadığında sonrası çalıştırmada kısa bir süre koku oluyor sonrasında asla olmadı bende kışın kullanmıyorum yazın ilk çalıştırmada kısa süre oluyor.

Panasonic modellerinede bakın classic plus modeli fiyatı uygun .

Konusu açılmışken ben de bir klima arıyorum. 1-2 haftadır araştırmalarımdan öğrendiğim üzere klimanın soğutma seer değeri çok önemli bir hususmuş enerji verimliliği açısından. Çünkü İzmir gibi bir yerde klimayı 24 saat açık tutmak zorunda kalıyoruz. Enerji verimliliği yüksek 18.000 btu önerileriz varsa alabilirim ben de. Uzun ömürlü olması ve garanti servis gibi unsurları ön planda tutarak Daikin ve Mitsubushi Electric'e yönelmeyi düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Geri