Öneri Klavye Bilgisayar değişik bir ürün :)

dehakan7

Müdavim
Konular
365
Özellikler : Orange Pi 800, klavyeli güçlü, kullanımı kolay bir mini PC'dir. Rockchip RK3399 SoC kullanır ve 6 çekirdekli ARM® 64 bit işlemci, 4 GB LPDDR4, çift bantlı (2,4 GHz ve 5,0 GHz) kablosuz WiFi, Bluetooth 5.0, Gigabit Ethernet, 4K HD video çıkışı, 2 * USB 3.0 ve 1 * USB 2.0 bağlantı noktasına sahiptir. Orange Pi 800, çeşitli farklı bağlantı noktaları sunar. TF kartı, ekranlar ve diğer cihazları takabilirsiniz. Klavyede 26 Pin arayüzü ayrılmıştır; bu, kullanıcıların bazı temel deneysel projeleri tamamlamaları için uygundur.

1732261569125

Tanıtım videosu :

Adam can sıkıntısından ne yapayım deyip macera aramış all in one pcler var ev için ofisler için ideal donanımın klavyede olması değişik kahveyi çayı dökersen komple mefta olur üstelik klavyeler çabuk bozulur herkesin eline uyum sağlamaz

Modern Commodore 64 yapmışlar :)
Kıyamam klavyesini kullanmaya ama, kahve dökerim de bozarım korkusu ile ya streç filmle sarar sonucunda oluşan ısıdan hepten yakarım cihazı ya da hemen harici klavye takarım. (Fakiriz olm, vizyonsuzluk bunu gerektirir! )

Son düzenleme:
Özellikler : Orange Pi 800, klavyeli güçlü, kullanımı kolay bir mini PC'dir. Rockchip RK3399 SoC kullanır ve 6 çekirdekli ARM® 64 bit işlemci, 4 GB LPDDR4, çift bantlı (2,4 GHz ve 5,0 GHz) kablosuz WiFi, Bluetooth 5.0, Gigabit Ethernet, 4K HD video çıkışı, 2 * USB 3.0 ve 1 * USB 2.0 bağlantı noktasına sahiptir. Orange Pi 800, çeşitli farklı bağlantı noktaları sunar. TF kartı, ekranlar ve diğer cihazları takabilirsiniz. Klavyede 26 Pin arayüzü ayrılmıştır; bu, kullanıcıların bazı temel deneysel projeleri tamamlamaları için uygundur.

Ekli dosyayı görüntüle 884

Tanıtım videosu :

Laptop'un ekranını sökün olsun bunun aynısı :)

Uzun zamandır Raspberry Pi 400 kullanıyorum, yenisi olan Pi 500'ü de almayı planlıyorum. Orange Pi de çakması gibi olmuş, ciddi esinlenmişler :)

Normal bir pc değil de ben özellikle retro cihaz emülasyonu için kullanıyorum, flaş belleğe imaj yazdırıp istediğiniz sistemi açabiliyorsunuz, bizim ufaklığın Python çalıştığı sd kartı ayrı, benim arcade ya da Amiga oyunları olan sd kartım ayrı, sök onu tak o sistem çalışsın, çok pratik, ucuz (Türkiye hariç) çok kompakt ve çok başarılı.

Pi serisini araştırabilirsiniz, mesela pi zero ile inanılmaz projeler yapıyorlar, binlerce dolarlık kartları 10 dolarlık bu minik cihazlarla çalıştırabiliyorlar, uçsuz bucaksız bir alan kısacası.
1735631088814

1735631130570

Geri