Kim hangi uygulamayı kullanıyor? Bilgilenelim.

Konular
1
İPTV için, telefon tv için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?
Müzik için, hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
(Spotify, deezer ve YouTube Müzik vs.)
TV için, hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
(İnat tv, Gölge Tv, Rec, vs)

Paylaşalım fikirlerimizi bilgilenelim.

BEN İPTV İÇİN, NEXTV İPTV, ARADA 9XTREAM (bu ikisi arasında daha önce OPUS KULLANDIM ÇOK YAVAŞ ÇALIŞIYOR AYRICA TİVİMATE KULLANDIM ÇOK İYİYDİ)
MÜZİK, YOUTUBE MÜZİK (Youtube aile paketi kullanıyorum), Daha önce spotify kullandım ama youtube reklamından dolayı Youtube aldım.
TV, İPTV kullanıyorum (Yıllık paketim var) inat TV vs uygulamaları kullanmıyorum.

cep tlf güvenlik acisindan hic bir sekilde apk kurmuyorum. opera mini üzerinden vavoo izliyorum
masa üstü pc de kodi üzerinden vavoo. izliyorum.
Tv + mi box cihazimda kodi üzerinden vavoo izliyorum.

BEN İPTV İÇİN, NEXTV İPTV, ARADA 9XTREAM (bu ikisi arasında daha önce OPUS KULLANDIM ÇOK YAVAŞ ÇALIŞIYOR AYRICA TİVİMATE KULLANDIM ÇOK İYİYDİ)
MÜZİK, YOUTUBE MÜZİK (Youtube aile paketi kullanıyorum), Daha önce spotify kullandım ama youtube reklamından dolayı Youtube aldım.
TV, İPTV kullanıyorum (Yıllık paketim var) inat TV vs uygulamaları kullanmıyorum.
IPTV olarak Televizo var
Müzik için müzik Player kullanıyorum şarkıları YouTube dan indirip dinliyorum
TV de kendi uygulamam var Televizo var bu kadar

tv için uydu yayını,tv+,televizo,m3u iptv
film izlemek için domates tv (bana hitap eden filmler burda)
müzik için youtube müzik evde ve arabada vazgeçilmezim
telefonda da tv+ var fakat telefondan tv izlemiyorum.

Televizo, iptv pro kullanıyorum müzik olarak myt müzik 😁😁 iptv uygulaması olarak pars iptv Ümit tv ağustos kullanacaz inşallah Ümit ustaya ne zaman çıkacağını haber verdiğin teşekkürler Tvx,Cloudstream ustaların verdiği depolar domates tv ve daha birçok uygulama sayamam hepsini kısacası bu forumdaki tüm uygulamaları kullanıyorum paralı olanlar olacak onlarıda bırakıp silerim TVX ve çoğu iyi şeyi ücretli olan cine 10 tv

Ott navigator, tizen tube, revanced müzik,televizo, cloudstream

Geri