Kendinize Ait Ulusal Kanallar ( 2 Yıl Süreli )

Paylaşanın eline emeğine sağlık👏

Ekli dosyalar

• mbss_20251209_125442_311.jpg
    mbss_20251209_125442_311.jpg
    437.3 KB · Görüntüleme: 36
Selamlar arkadaşlar.

Elimde bulunan tv box cihazda yerleşik olarak gelen bu uygulama, diğer cihazlarda da çalışacak hale getirilmiştir.

Bazı cihazlar Mac ID vermemektedir. Uygulamayla ilgili bir durum değildir.!

Kurulum & Kullanım :
  • MAC_ID Uygulamasını çalıştırın size mac ıd verecektir. Ok'e bastığınızda panoya kopyalalandı diye ibare çıkar.
Screenshot 20251116 143445

• Popcorn uygulaması açın. ''ID ekle'' yazan yere tıklayın ve bu penceredeki ''mac'' yazan yere önceden kopyaladığınız ''Mac ID'' yapıştırın.
  • ''MAC ID EKLE'' tıklayın, 2 sene boyunca kullanacağınız liste gelecektir. Tıklayın ve izleyin.

Screenshot 20251116 143338

Her cihaza farklı ID vermektedir. ( Cihaz mac/Ethernet Mac ) İşlem tarihinden hemen sonra geri sayım başlar.

Screenshot 20251116 143354

Screenshot 20251116 143502

Screenshot 20251116 143516

Popcorn MAC_ID @ismailturret tarafından modifiye edilmiştir. (•_- )

Farklı playerlerde kullanmak için: Mac ID numarasını Kullanıcı adı bölümüne yazın.

Xtream codes :
Ekli dosyayı görüntüle 17109

UYARI.!!
Listede iLLegal yayınlar yoktur...!! Bununla ilgili soru sormayınız.!!
SÜPER

Selamlar arkadaşlar.

Elimde bulunan tv box cihazda yerleşik olarak gelen bu uygulama, diğer cihazlarda da çalışacak hale getirilmiştir.

Kurulum & Kullanım :
  • MAC_ID Uygulamasını çalıştırın size mac ıd verecektir. Ok'e bastığınızda panoya kopyalalandı diye ibare çıkar.

• Popcorn uygulaması açın. ''ID ekle'' yazan yere tıklayın ve bu penceredeki ''mac'' yazan yere önceden kopyaladığınız ''Mac ID'' yapıştırın.
  • ''MAC ID EKLE'' tıklayın, 2 sene boyunca kullanacağınız liste gelecektir. Tıklayın ve izleyin.

Her cihaza farklı ID vermektedir. ( Cihaz mac/Ethernet Mac ) İşlem tarihinden hemen sonra geri sayım başlar.

Farklı playerlerde kullanmak için: Mac ID numarasını Kullanıcı adı bölümüne yazın.

Xtream codes :

UYARI.!!
Kardeşim, mac id dediğiniz şey; box cihazinin mac adresi mi? Sizden bilgi alabilirsem cok sevinirim, teşekkürler 🙏🏼

Selamlar arkadaşlar.

Kurulum & Kullanım :

Xtream codes :

UYARI.!!
teşekkür

Selamlar arkadaşlar.

Kurulum & Kullanım :

Xtream codes :

UYARI.!!
Eline sağlık sıkıntısız açtı

merhaba bunun m3u olarak verme imkaniniz varmı acaba

Yapamayanlar da yazsın MAC ID üretip size veririm.

ustam bir cok mac id denedim hepsi ayni yayinlar cogu ulusallar yok malumlar yok görüntü
480p üzerinde bu mac gercek mac adresle hic alakasi yok cogu bildigimiz internet yayinlari
saten canli yayin bölümünde ve filim bölümün cogu iptvler ve filimler acilmiyor

ustam bir cok mac id denedim hepsi ayni yayinlar cogu ulusallar yok malumlar yok görüntü
480p üzerinde bu mac gercek mac adresle hic alakasi yok cogu bildigimiz internet yayinlari
Aynen çok uber bir içeriği yok bence de ama arkadaşın eline sağlık

Malum yayınlar olsa niye paylaşalım, aptal mıyız biz.? Forumda aylardır bu yayınların yasak olduğu konuşulmuyor mu da, siz böyle bir beklentiye giriyorsunuz. Konu başlığında '' Ulusal kanallar'' yazıyor, ilk mesajda '' İllegal yayınlar yoktur '' diye not düştük. Film demedik, mor demedik, sarı demedik. Bir gram yazı okuduğunuz yok.

bu mac gercek mac adresle hic alakasi yok
Bir de bilip bilmeden konuşmayalım. Burada ne olduğunu belirttik.
Her cihaza farklı ID vermektedir. ( Cihaz mac/Ethernet Mac )

Bakın bu kendi cihazımdaki ''cihaz mac adresi'' iyi bakın. İyi okuyun.

Mac

Bakın bu da uygulamanın verdiği MAC_ID.

Mac1

Popcorn MAC_ID ''cihaz mac/ethernet mac'' adresine göre kişiye özel hesap açmaktadır.

İsteyen resimdeki ID numarasını alıp kullanabilir.

Son düzenleme:
Malum yayınlar olsa niye paylaşalım, aptal mıyız biz.? Forumda aylardır bu yayınların yasak olduğu konuşulmuyor mu da, siz böyle bir beklentiye giriyorsunuz. Konu başlığında '' Ulusal kanallar'' yazıyor, ilk mesajda '' İllegal yayınlar yoktur '' diye not düştük. Film demedik, mor demedik, sarı demedik. Bir gram yazı okuduğunuz yok.
bence sen bosuna paylasmissin ozaman burdaki arkadaslarimiz senin uygulamayla mac sifreyle paylasmis oldugun
arkadaslarimiz googel amcaya iptv m3u türk yazsinlar karsilarina bollca iptvler cikiyor 480 p degil 720 p 1080 p
görüntülü yayinlar paneller neyse herkes kendisi billir ne izleyecegini ama milleti kandirmayin 2 yil gercek iptvmis
gibi paylasim yapmak hic yakismiyor sana su 2seneyi yazmazaydin keske saten uygulamadakiler cogu internet yayinidir
arkadaslar bence daha önce forumsinetech de bazi arkadaslarimiz cok güzel kaliteli m3u yayinlar sunmuslardi ve onlar
daha halen aktifdir bence hic ugrasmayin internet yayinlarla saten cogu yayinlar belirli zaman kapaniyor tekrar aciliyor
cünkü tokenlidir cogu internet yayinlari peki m3ularda malumlar paylasilmiyor burda arada uygulamalar mac adresler
paylasiliyor onlarin icinde malumlar ve ya iligal yayinlar yokmu bu ara sen yabancim degilsin seni eskilerden taniyorum
2 be-----lerden ve ga..v...li den burdaki yazdiklarim seni kiracak degilim sen yillardir kimsenin yapmadigini yapiyordun
iligal legal ve cok kisilere ögretdin m3u olsun uygulama olsun benim anlamadigim yillardir cogu forumda bu yayinlari
paylasmak yazak degil daha halen cogu forumda yayinlaniyor m3ular paneller mac adresler hepsindede iligal yayinlar var
benim anlatmak istedigim bu tekkan kardesim

Son düzenleme:
tekkan ustam ben sana ne terbiyesizlik yaptim nede seni kötülemek istedim ben seni iptv satiyorsun diyede algilamadim kesinlikle
cok özür ustam sanirim yanlis anlasilma oldu sen bizim tanidigim yillar önce ustamizsin ne hatdimize seni kirmak ve ya ufak düsürmek bize bunlar
yakismaz hele senin gibi degerli ustamiza hic bir zaman eskileri unutmadik yillar önce kimse evine canak takamayan
hizir gibi sen yetismisdin nice günlerimiz gecmisdi o forumda herkes birbirine kardesce destek cikmisdi sen ve diger
ustalarimizin bizlere yapilanlari hic unutmadik ve unutulmayacakdir yaptiklarin

tekkan ustam ben sana ne terbiyesizlik yaptim nede seni kötülemek istedim ben seni iptv satiyorsun diyede algilamadim kesinlikle
cok özür ustam sanirim yanlis anlasilma oldu sen bizim tanidigim yillar önce ustamizsin ne hatdimize seni kirmak ve ya ufak düsürmek bize bunlar
yakismaz hele senin gibi degerli ustamiza hic bir zaman eskileri unutmadik yillar önce kimse evine canak takamayan
hizir gibi sen yetismisdin nice günlerimiz gecmisdi o forumda herkes birbirine kardesce destek cikmisdi sen ve diger
ustalarimizin bizlere yapilanlari hic unutmadik ve unutulmayacakdir yaptiklarin
Tamamdır reis, ben de seni kırdıysam kusura bakma. Ama bundan sonra lütfen iyi okuyalım, iyi anlayalım. Bizim burada amacımız iyi vakit geçirmek, birbirimize yardımcı olmak. Elimizde ne varsa paylaşmak. İyi veya kötü farketmez.

☪️ Geçici Ara Verildi ⚽

Geri