Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bilgileri doğru girdiğimden eminim çünkü Televizo da çalıştı ama belki Tivimate sürümünden kaynaklı bir problem olabilir. Tekrar deneyeceğimxtream kodu olan kısma bilgiler yazınca çalışıyor tvmate'de
ilk mesajdaki uyarıyı okuyalımBilgileri doğru girdiğimden eminim çünkü Televizo da çalıştı ama belki Tivimate sürümünden kaynaklı bir problem olabilir. Tekrar deneyeceğim![]()
Ne şifresi giriyorsunuz.? Nereye giriyorsunuz.?Sifre giriyorum yok
Panel 100 Kisilik Olduğu İcin İndirmeye Konu Sahibi @tekkan Kardes"imiz Tarafından Kapatılmıştır.Sifre giriyorum yok
Panel 100 Kisilik Olduğu İcin İndirmeye Konu Sahibi @tekkan Kardes"imiz Tarafından Kapatılmıştır.
Bunun İçinde Gerekli Bilgilendirme,Yapılmıştır.
Konu İlk Sayfa 1.Mesaj"a Bakabilirsiniz.
Okadar ugrastim giremedim uygulamaga cözüm nedir gardașEline,Emegine,Saglık Tekkan Kardeşim.Saol.
Maalesef Bir Cozumu Yok.Panel 100 Kisilik Oldugu İcin Giris Yapılamaz.Sağlık.Olsun.Okadar ugrastim giremedim uygulamaga cözüm nedir gardaș
Reis konuyla alakalı değil ama bukadarnet.com sitesine giriş yapamıyorum bir sorun mu var yoksa sorun bende mi?Uygulama linki tekrar aktif edilmiştir. İlk mesajdaki linklerden indirebilirsiniz.
Uyarı aldığı için site kapandı reis.Reis konuyla alakalı değil ama bukadarnet.com sitesine giriş yapamıyorum bir sorun mu var yoksa sorun bende mi?