firariadam
Üye
kardeş iyi çalışıyor emeğine sağlık
İyi seyirlerkardeş iyi çalışıyor emeğine sağlık
Hocam canlı trafik kameraları eklemeyi düşünürmüsün?İyi seyirler
katıldımArkadaşlar bana destek amaçlı telegram kanalıma katılabilir misiniz?
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bunu m3u url olarak versen kardeş-Merhabalar, yukarıda @KANALF arkadaşın verdiği listeyi yeniden düzenledim.
-Kategorileri hatalı olanları düzelttim, çalışmayanları temizledim.
-Kullanmak isteyen indirebilir.
Kardeş m3u url olarak sunarmısın,zahmet olmazsa-Merhabalar, yukarıda @KANALF arkadaşın verdiği listeyi yeniden düzenledim.
-Kategorileri hatalı olanları düzelttim, çalışmayanları temizledim.
-Kullanmak isteyen indirebilir.
EL PATRON,,KANALLAR GİTTİTeşekkür ederim kaynağımı paylaştığın için konu linkinide bıraksaydın hocam daha makbul olurdu. :d
Bu listeyle alakam yok, kendi listemide kapattım hocam.Kardeş m3u url olarak sunarmısın,zahmet olmazsa
EL PATRON,,KANALLAR GİTTİ![]()
-Valla bende yedek almadım.Bunu m3u url olarak versen kardeş![]()
Sanırım gruplar arasında kanal kaydırmalar sonrası Bodrum Kent TV gitmiş, gerçi şu saat itibariyle akan canlı yayını yok ama, eklerseniz şimdiden tekrar teşekkürlerSelam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..
Link:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
EkledimSanırım gruplar arasında kanal kaydırmalar sonrası Bodrum Kent TV gitmiş, gerçi şu saat itibariyle akan canlı yayını yok ama, eklerseniz şimdiden tekrar teşekkürler
KKTC denSelam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..
Link:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.