Kendi Yaptığım m3u Listem Sürekli Güncel

Selam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..

Link:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
kalite teşekkur usta

Bizim Ev TV yok gibi

Konya ÜN. TV
Hür Tv
AfroTürk TV
DHA 1-2
İHA 1-2
BHA
Bu isteklerin arkası hiç bitmez... DHA 1-2 İHA 1-2 BHA bahsi geçen haber kanalı değil canlı haber kanalları malzeme yayın gönderen ham yayın kesip montaj dahi haber yapılmamış kanallara link gönderen yayıncı kuruluş İHA Ve DHA .. AJANS....

Mor yayına geçiş ne zaman olur varmı aklınızda?

İllegal yayın eklemiyorum
Sorun değil sadece sordum İnşallah F MEDİA yayın hayatına sorunsuz bir şekilde devam eder Kanal listesinin zamanla artıcağanı umuyorum Türksat misali😊

Bende çoğu kanalın logosu gözükmüyor.

İllegal yayın eklemiyorum
MC Eu kanalı eski kapatılan MC kanalının uzantısı ve yurt dışına kaçan üyeleri tarafından kurulan bir kanal sanırım yine de siz bilirsiniz ama çıkarmanız iyi olur, çünkü zaman zaman Fetö güzellemesi yapıyor bu kanal

İlk mesaja istinaden eksik gördüğüm kanallar
Ankara Siteler TV
Bursa On6 TV
Bodrum Kent Tv

Son düzenleme:
Bu isteklerin arkası hiç bitmez... DHA 1-2 İHA 1-2 BHA bahsi geçen haber kanalı değil canlı haber kanalları malzeme yayın gönderen ham yayın kesip montaj dahi haber yapılmamış kanallara link gönderen yayıncı kuruluş İHA Ve DHA .. AJANS....
O mantıkla bakarsak listede yer almaması gereken bi dünya kanal var, ben içerik üreticisinin ilk mesajına istinaden eksik gördüklerimi yazıyorum sadece...

O mantıkla bakarsak listede yer almaması gereken bi dünya kanal var, ben içerik üreticisinin ilk mesajına istinaden eksik gördüklerimi yazıyorum sadece...
Sayın forum üyesi Türkiye de kanal bitmez , ama panelin kaldırabileceği bir yük var konu sahibi eksik kanal söyleyin demiş ama sınırsız dememiş maşallahınız var çok az izleyicisi olan kanalları sıralayıp duruyorsunuz.

Sayın forum üyesi Türkiye de kanal bitmez , ama panelin kaldırabileceği bir yük var konu sahibi eksik kanal söyleyin demiş ama sınırsız dememiş maşallahınız var çok az izleyicisi olan kanalları sıralayıp duruyorsunuz.
Kaldırabileceği yükü bilecek kadar konu ile ilgili tekniğim olsaydı kendim liste yapardım dimi, ekleyip eklememek içerik üreticisine kalmış onu bilemem 😎

MC Eu kanalı eski kapatılan MC kanalının uzantısı ve yurt dışına kaçan üyeleri tarafından kurulan bir kanal sanırım yine de siz bilirsiniz ama çıkarmanız iyi olur, çünkü zaman zaman Fetö güzellemesi yapıyor bu kanal

İlk mesaja istinaden eksik gördüğüm kanallar
Ankara Siteler TV
Bursa On6 TV
Bodrum Kent Tv
Evet ben de dikkat ettim o kanal aslında kaldırılırsa daha iyi olur.
Yabancı Kanallar kısmına ya da başka uygun gördüğünüz bir kısma eğer mümkünse Aljazeera Arapça ve İngilizce, Asharq belgesel ve haber kanalları, Syria, Alarabiya gibi haber ve belgesel kanalları eklenebilirse çok sevinirim. İyi çalışmalar.

arkadaşlar stabil çalışan bir liste oluşturdu üstad.Bunu da kaybetmeyelim, sürekli kanallar ekleyerek bolca uğraştırmayalım.Hiç duymadığım kanallar var.onlarda olmayıversin.paralı hizmet bile böyle paket sunmuyor

Yeni sinema kanalı FOG TV, Sinema/Dizi Kanalları klasöründe yayına başladı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260801_151246_Televizo.jpg
    Screenshot_20260801_151246_Televizo.jpg
    170.9 KB · Görüntüleme: 15
Yeni sinema kanalı FOG TV, Sinema/Dizi Kanalları klasöründe yayına başladı.
Teşekkürler emeğine sağlık.
Çalışmayan kanallar 2 3 gündür böyle sizin kanallar.
F Yeşilçam
F Bizimkiler
F Kurtlar Vadisi
F Çocuk
Kral Teber

bu kanallar dediğim gibi kaç gündür çalışmıyor, ve bu kanalların logoları( Çok Büyük ) mümkünse F Max kanalı gibi ufak orantılı olabilir mi ?

Son düzenleme:
Kanal listesinde f Max çıkmıyor göremedim çalışmayan Kanal arasında Filodo TV var ayrıca dün çalışıyordu fog tv bugun calismiyor

Sözcü TV izlemek istiyorum ne yazikki devamli bir yayın olmuyor. M3u8 çalışan varmi acaba

tşk ederim çalışıyor

Kanal listesinde f Max çıkmıyor göremedim çalışmayan Kanal arasında Filodo TV var ayrıca dün çalışıyordu fog tv bugun calismiyor
Kardeş m3u netiptv lg tv deizlemek için türk kanalları lazım🤣🤣🤣

Geri