Ben Deniz
Üye
Yağmurlu TV,Kanal Ada, Suduragi tv,Mega TV İskenderun ,Gemlik TV,Akkon TV,Rumeli Turk TV,Fora Müzik,Urfa habertv,Kdc TV, Habercaddesi TV, Hoçwan Tv,Ekonomik TV,Tabii Tv
Yağmurlu TV,Kanal Ada, Suduragi tv,Mega TV İskenderun ,Gemlik TV,Akkon TV,Rumeli Turk TV,Fora Müzik,Urfa habertv,Kdc TV, Habercaddesi TV, Hoçwan Tv,Ekonomik TV,Tabii Tv
bende var (SZC) isteyenler buradan alsınSözcüTV açılmıyor, aslında forumdaki neredeyse hiçbir listede açılmıyor. Sebebini bilen var mı?
Yayında olmadığı için açılmıyor 100 kere yorum yapmanıza gerek yokTele10 açılmıyor
EKLEDİM HEPİSİNİBizim Ev TV
BrükselTürk Tv
Almanya TV
Viyana Tv
Gurbet24 Tv
Bu kanalları izleyen var mı merak ediyorumAzerbaycan için uzun bir liste eklemiştim gerçi ama onun dışındaki Türk Devletleri kanallarına kaynak oluştursun diye ekliyorum, bunlardan çekip eklemenizin bir yolu varsa listeniz biraz daha zenginleşmiş olur sanırım, teşekkürler.
(Rusya Federasyonu içindeki Türk Devletleri kanallarını araştırıyorum vakit buldukça sanırım sadece Millet TV var ordan isim olarak ilk akla gelen Tataristan kanalı)
Azerbaycan
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Kazakistan
Kırgızistan
KKTC
Özbekistan
Türkmenistan
BendeBu kanalları izleyen var mı merak ediyorum![]()
Arada ilk defa duyduğum kanallar bile varBu kanalları izleyen var mı![]()
Varmış demekkiBu kanalları izleyen var mı![]()
Arada açıp izliyorum her zaman olmasa da, ama büyük kesimin izlediği kanalın CBC Sport olduğunu tahmin etmek zor değil
Bizim Ev TV yok gibiEKLEDİM HEPİSİNİ
Koza tv günceller misin rica etsemVarmış demekki![]()
Kaynak bulamiyorum bulur bulmaz güncellerimKoza tv günceller misin rica etsem
Gereksiz kanalları eklememe kararı aldımBizim Ev TV yok gibi
Konya ÜN. TV
Hür Tv
AfroTürk TV
DHA 1-2
İHA 1-2
BHA
Yayında tele 10Yayında olmadığı için açılmıyor 100 kere yorum yapmanıza gerek yok
kanal f ustaArada açıp izliyorum her zaman olmasa da, ama büyük kesimin izlediği kanalın CBC Sport olduğunu tahmin etmek zor değil
Tele 10 yayında 4 gündürYayında olmadığı için açılmıyor 100 kere yorum yapmanıza gerek yok