betconnect
Üye
- Konular
- 1
TRT 1 deki PSG - Bayern Münich Maçı 20-25 sn gecikmeyle veriliyor keyifli seyirler…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@betconnect sinema2 de ses yok bilginizeHistory tv ile viasat history kanallari zaman zaman kaynakları karışıyor bilginize üstadım . Mesela sabah history kanalında viasat çekiyordu.
Sinema kanalları bakımda şuan gelgitli yada ses olmama sorunu olabilir.@betconnect sinema2 de ses yok bilginize
Hallettim dostum tüm sinema kategorisi aktif@betconnect sinema2 de ses yok bilginize
Teşekkür ederimEllerine sağlık iyi iş çıkarmışsın Devam etmesi dileğiyle
Hayır tüm kanallarda ses var hocam player değişinDostum bitrate yükselttiğin kanallarda ses sorunu var Sesi yok kanalların En son trt1 i ayarladın ses vardı gitti bilgin olsun kolay gelsin
sorun yok televizo sorunsuz çalışıyorDostum bitrate yükselttiğin kanallarda ses sorunu var Sesi yok kanalların En son trt1 i ayarladın ses vardı gitti bilgin olsun kolay gelsin