Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

Ayrıca Açıklama Yapmak İstiyorum.

Digiturk Maç Olamayan Saatlerde Uydu Aracılığıyla Yayın İzlenme Süresi 3 Saattir. Mecburen Kanal Değişimi Yapılır. Bu Yüzden Yayınlar Bant Yayındır. Yuvarlak Digiturk Salon İconlu (kırmızı yuvarlak) Yayınlar Ve Windows Logolu Yayınlar OldIPTV Ve BetConnect Firmalarına Aittir. Vavoo Sahibi Blacl Anonyme Arkadaşa Giderek Restream İsteyebilir Yayın Açabilirsiniz. Verilen Listede Ki Yayınları Bize Aittir.

Ata abinin tüm izleyicilere selami var 😘
Hocam tartışma çıkartmaya çalışmıyorum Sende Ata abine selam söyle :) Yayınlar size ait ama vavoo ya daha erken gidiyor yayın nasıl oluyorsa :D bir kanalınız 3dk geride vavoo dan :D Ayrıca uydu aracılığıyla alınan yayında 3 saat izleme süresi olmaz b.connect or tod da olur hesabı banlıyorlar biliyorum :)

Elinize sağlık güzel sinema kanallarıda olsa liste tamamdır.

Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.

EPG:https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml.gz

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
her paylaşımdan sonra çalmayın muhhabeti oluyor 1 yeni liste gelince de vayyy çok iyi sonra 1 hafta geçiyor yalan olup gidiyor çaldılar şu bu çok iyi de atv kanald hepsi de aynı yayınlar ne bu yeni liste gelince şunu ekle bunu ekle vay çok iyi hepsi aynı şeyler forum da zaten hafta 1 böyle bir başlık açılıyor bu senin listen ile alakalı bişe değil bu arada yanlış anlama sadece alıcaklar ekliycekelr sen bişe yazıcan şu bu derken sonrası kapatırsın filan bu yani paylaşım yapınca bu olucak not benım apkım fılan yok hani ekliycek filan değilim :)

her paylaşımdan sonra çalmayın muhhabeti oluyor 1 yeni liste gelince de vayyy çok iyi sonra 1 hafta geçiyor yalan olup gidiyor çaldılar şu bu çok iyi de atv kanald hepsi de aynı yayınlar ne bu yeni liste gelince şunu ekle bunu ekle vay çok iyi hepsi aynı şeyler forum da zaten hafta 1 böyle bir başlık açılıyor bu senin listen ile alakalı bişe değil bu arada yanlış anlama sadece alıcaklar ekliycekelr sen bişe yazıcan şu bu derken sonrası kapatırsın filan bu yani paylaşım yapınca bu olucak not benım apkım fılan yok hani ekliycek filan değilim :)
Sunucularına eklemesinlerde beni domain almaya uğraştırmasınlar lütfen

Öncelikle aramıza hoş geldin Üstadım, mevcut üstadlarımızın yanına seninde katılman ayrıca bir güzellik katacaktır.Liste gayet düzgün ve aktif çalışıyor,yeni kanalların da eklenerek büyüyerek devam ederken daimi olmasını temenni ediyorum.

Tüm İsteklerinizi Göz önünde bulunduruyorum bazı kanalları haric tutarak ekleyeceğim

Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.

EPG:https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml.gz

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
SİNAMA KANALLARINI EKLERMİSİN (BU ARADA ELLERİNE SAGLIK)

Hocam tartışma çıkartmaya çalışmıyorum Sende Ata abine selam söyle :) Yayınlar size ait ama vavoo ya daha erken gidiyor yayın nasıl oluyorsa :D bir kanalınız 3dk geride vavoo dan :D Ayrıca uydu aracılığıyla alınan yayında 3 saat izleme süresi olmaz b.connect or tod da olur hesabı banlıyorlar biliyorum :)
Tod ve bein de maximum 6 saat diye biliyorum sabit ekstra olarak yayın drm sürekli değişiyorşu d smartda benzer kullanıyo sanırım

Emeğin için teşekkürler. At yarışı sevenler için TJK,TJK 2, Sky sports Racing (uk), Racing uk, Dubai racing kanalları, Racing.com(au), Fanduel kanalları(us) ekleyebilirsen sevinirim.

Geri