Kendi oynatma listesini oluşturmayı öğrendim

Yani onu her seferinde farklı farklı isimlerle uygulama, işletim sistemi, kodlama dillerinin isimlerini vere vere yazdığınız için söyledim. Bu yüzden biliyorsunuzdur dedim.
Bir de şu düzenli yazmayı alışkanlık haline getirseniz ne güzel olurdu.

Cümlelerin birbirleriyle bağlantılarını çözmeye çalışıyorum çoğu zaman 😅
Anladım ama mesela kodi kullanmak aslında plex jellyfin stremio falan kullanmadan daha kolay yani ben çalıştır kapat ekle sil yapabilirim onuda dostlarımın yardımıyla programların yardımıyla

Sana sadece vavoo ulusal kanallar mı lazım öyleyse sadece ulusal kanalların m3u8 listesini çeker hazırlarım ve tor apk buradan paylaşırım sorunun çözülür
Bende bir ara vavoo.m3u vardı vavo kapanmadan kapanmaz diyorlardı yayınlar ondada dönmüyor kapanmıyormu

bende kendi listemi yaptım bir kaç deneme ile sadece now kanalında sorun var onu çözemedim.

bende kendi listemi yaptım bir kaç deneme ile sadece now kanalında sorun var onu çözemedim.

Now'ın kendi sitesindeki canlı yayın bağlantı linki.
Listenize ekleyip deneyebilirsiniz.

HTTP:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Now'ın kendi sitesindeki canlı yayın bağlantı linki.
Listenize ekleyip deneyebilirsiniz.

HTTP:
teşekkürler dostum bende bu linki almıştım kendi sitesinden sürekli değişiyor yada her ip ye özel bir link veriyorlar, sonuç olarak başarısız oluyor.

teşekkürler dostum bende bu linki almıştım kendi sitesinden sürekli değişiyor yada her ip ye özel bir link veriyorlar, sonuç olarak başarısız oluyor.
Anladım. Bir bakmaya çalışırım kullanıcı ayırt etmeksizin çalıştırabileceğimiz bir kaynak ip bulabilir miyim diye.

HTTP:

6.50 mb veri akışı var. Güçlü bir internet ile rahat izlenir ama 50 Mbps'e kadar bir hız varsa takılması muhtemeldir. Yine de 1920x1080 bir kaliteyle güzel bir yayını var.
Screenshot 2024 12 21 00 11 03 00 013dba30cae4674f6b0947ea3c272499

HTTP:

6.50 mb veri akışı var. Güçlü bir internet ile rahat izlenir ama 50 Mbps'e kadar bir hız varsa takılması muhtemeldir. Yine de 1920x1080 bir kaliteyle güzel bir yayını var.
Ekli dosyayı görüntüle 1784
teşekkür ederim emeğine sağlık tv de denemedim henüz ama web player de oynatmadı şimdilik.

teşekkür ederim emeğine sağlık tv de denemedim henüz ama web player de oynatmadı şimdilik.
Rica ederim, m3u listenize eklediğinizde açılacaktır.
Web player uzantısı m3u8 olduğundan açmamış olabilir ama direkt olarak tarayıcıya yapıştırırsanız direkt player ile açılır.

spor belgesel kanalları yok dostum ulusal yerel kanallar bir de istanbul trafiği için bizzat ibb trafik kameralarını eklemiştim paylaşayım buyur..
emeğinize sağlıık katagoriler bile hoş ama siz nasıl siteden canlı yayın linki aldınız

Geri