Kendi oynatma listesini oluşturmayı öğrendim

Ahmetli

Paylaşımcı
Konular
25
Abilerim bakınız bu türkiyedeki kanalların sitesinden canlı yayınları oynatma listeme ekliyorum ama her 1 saatte belki 1 gün içerisinde kanalların yayın linki değişiyor ücretsiz ip tv izleyecekseniz dünyaın en gelişmiş stb programını linuxa derlemeniz lazım huhu.to oha.to m3u8 listesi yapmamız gerekiyor ve vpnsiz izlenebilmeli yada ücretsiz tor uygulaması olmalı android tv de çözümünü bilen varmı parayla satılan iptvdede sürekli ulusal kanallarda donma takılma oluyordur muhtemelen bence kanal izlemek gereksiz ama yinede ailem için yapmam gerekiyor

kendi hls sunucumu kuramam ip tv dosyası atan dostlara kızmayın kaçak maç izleyip sunucuyu ihlal edenler sayesinde yurt içinde ip tv kullanmak yasaklandı yani dostlarım yasaklanmasaydı bile çöküyor sunucu maç izleyen tayfa yüzünden

vavoo kodi watched rokkr benzeri program varsa oha.to kullanalım yada bu oha.to sitesini tiwimate ve kodiye nasıl ekleriz

İsteklerin olağan şeyler.
Yalnız en azından burası için istenen ve beklenen bağlantılar futbol yayınları için. En azından benim için öyle.

Yoksa Netflix, Prime Video ve Turkcell TV+ zaten aylık ücretlerini ödeyerek kullanıyorum. Bu yüzden uyduda olan sorunlardan dolayı TV izlemek isteyenler mağdur olmuyor evde. Diğerleri özel kullanım diyelim ama televizyon kanalları için olanlar aylık ücretleri çok da kayda değer değil.

Yani ben de futbol müsabakaları için IPTV ve KYYD mantığında kaçak olarak izleyen birisi olarak kimsenin tavuğuna kış dediğimi düşünmüyorum. Başkası izliyor diye o anda izleyemiyorsam kızmıyorum. O da benim gibi düşünüyordur çünkü.

Özel yayınları anladıkta şu ulusal kanalları izlemek neden yasaklandı onu anlamadık illa uydudan mı izlemek gerek zaten orada herkese açık ip tv CNN TÜRK yayınını değiştirmiş aradım kendim yapayım dedim bir yöntem bulamadım

İsteklerin olağan şeyler.
Yalnız en azından burası için istenen ve beklenen bağlantılar futbol yayınları için. En azından benim için öyle.

Yoksa Netflix, Prime Video ve Turkcell TV+ zaten aylık ücretlerini ödeyerek kullanıyorum. Bu yüzden uyduda olan sorunlardan dolayı TV izlemek isteyenler mağdur olmuyor evde. Diğerleri özel kullanım diyelim ama televizyon kanalları için olanlar aylık ücretleri çok da kayda değer değil.

Yani ben de futbol müsabakaları için IPTV ve KYYD mantığında kaçak olarak izleyen birisi olarak kimsenin tavuğuna kış dediğimi düşünmüyorum. Başkası izliyor diye o anda izleyemiyorsam kızmıyorum. O da benim gibi düşünüyordur çünkü.

Uygulamaları sevmiyorum kaldıki kanalların mobil uygulaması var hybrid tv uygulaması ar android tv uygulaması yok gidin bein serisini çökertin uygulaamasını falan tv sektörü ve futboll maç sektörü saçmalık zaten iddia oyna kazan para bein al söylediklerimin arkasındayım yurt dışında adamlar kendisi bu hizmeti sunuyorken ücretli ücretsiz türkiyede kısıtlanıyor

Yasak kısmını bilmiyorum da proxy yönlendirmesi veya Ahmetli'nin bahsettiği kendi hls sunucunuz olmadıkça canlı TV kanallarının (ulusal yayın da olsa) içerik adresleri sürekli değişiyorsa çalışmamaları normal aslında.

Bir ara birisi yazmıştı hatırlamıyorum kullanıcı adını ama aktif bir bot sisteminin sürekli yayınları kontrol edip yenileriyle değiştirmesi lazım. Tabi yayın bağlantılarını kendi sitelerinden alınıyorsa yoksa zaten gerekmezdi.

Yine de genel olarak isyanınıza hak veriyorum. Kaçak da olsa insan adam gibi kullanmak istiyor tabi ki 😅

Uygulamaları sevmiyorum kaldıki kanalların mobil uygulaması var hybrid tv uygulaması ar android tv uygulaması yok gidin bein serisini çökertin uygulaamasını falan tv sektörü ve futboll maç sektörü saçmalık zaten iddia oyna kazan para bein al söylediklerimin arkasındayım yurt dışında adamlar kendisi bu hizmeti sunuyorken ücretli ücretsiz türkiyede kısıtlanıyor
Yani sevip sevmemek size kalmış ama diğerlerini suçlamayın. Herkes doğru olmasa da aynı yollarla izlemek istiyor. Yapamıyoruz diye birbirimizi suçlayarak bir yere varamayız.

Abilerim bakınız bu türkiyedeki kanalların sitesinden canlı yayınları oynatma listeme ekliyorum ama her 1 saatte belki 1 gün içerisinde kanalların yayın linki değişiyor ücretsiz ip tv izleyecekseniz dünyaın en gelişmiş stb programını linuxa derlemeniz lazım huhu.to oha.to m3u8 listesi yapmamız gerekiyor ve vpnsiz izlenebilmeli yada ücretsiz tor uygulaması olmalı android tv de çözümünü bilen varmı parayla satılan iptvdede sürekli ulusal kanallarda donma takılma oluyordur muhtemelen bence kanal izlemek gereksiz ama yinede ailem için yapmam gerekiyor
Sana sadece vavoo ulusal kanallar mı lazım öyleyse sadece ulusal kanalların m3u8 listesini çeker hazırlarım ve tor apk buradan paylaşırım sorunun çözülür

zım huhu.to oha.to m3u8 listesi yapmamız gere
Özel yayınları anladıkta şu ulusal kanalları izlemek neden yasaklandı onu anlamadık illa uydudan mı izlemek gerek zaten orada herkese açık ip tv CNN TÜRK yayınını değiştirmiş aradım kendim yapayım dedim bir yöntem bulamadım
hocam ülke gelişemez böyle dijital olalım diyorlar vo vifi yok efendim ip tv yok efendim sanal operetorlarr olmasın yani zuhal topal ile yemekteyiz programı milyon para kazanacağına haber kanalları milyon para kazansa laf etmem

Sana sadece vavoo ulusal kanallar mı lazım öyleyse sadece ulusal kanalların m3u8 listesini çeker hazırlarım ve tor apk buradan paylaşırım sorunun çözülür
hocam televizyon için tiwimate benzeri uygulama sparkle tv var ona eklemek istiyorum oha.to yu birde pc'de kodiye eklemek istiyorum

ailem programları kullanmayı bilmiyor sadece sparkle tv den uydu kanalı izlemeyi biliyor

hocam televizyon için tiwimate benzeri uygulama sparkle tv var ona eklemek istiyorum oha.to yu birde pc'de kodiye eklemek istiyorum
Ulusal kanal için kekik m3u kullanman bence daha mantıklı olurdu çünkü kekik güncelliyor benim sana istersen hazırlayacağım listedeki kanalların linkini güncel tutman gerekecek ne dersin

k
Ulusal kanal için kekik m3u kullanman bence daha mantıklı olurdu çünkü kekik güncelliyor benim sana istersen hazırlayacağım listedeki kanalların linkini güncel tutman gerekecek ne dersin
kekiğe güvenerek mi box aldım hocam keşke rasperry pi alsaydım 5 ay sorunsuz çalıştı kekik

Telefon ile m3u sniff ederek CNN sitesinden bağlantısını aldım.

Bunu listenize ekleyebilirsiniz isterseniz.
Tekil adres olarak da açıp çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz.

HTTP:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Telefon ile m3u sniff ederek CNN sitesinden bağlantısını aldım.

Bunu listenize ekleyebilirsiniz isterseniz.
Tekil adres olarak da açıp çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz.

HTTP:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bakınız 18 kanal dump edildi hatta full hd flim izlesene dumpp edildi ama bu linkler değişiyor hocam çözümü huhu.to olabilir reverse proxy falan bilmiyorum ben stb olayını basit programlarla hallettim hls buldum akşam gg hergün yenilemen lazım linkleri

1734710390511

Bakınız 18 kanal dump edildi hatta full hd flim izlesene dumpp edildi ama bu linkler değişiyor hocam çözümü huhu.to olabilir reverse proxy falan bilmiyorum ben stb olayını basit programlarla hallettim hls buldum akşam gg hergün yenilemen lazım linkleri

Ekli dosyayı görüntüle 1766
En azından terzi kendi söküğünü dikebiliyor. Az çok benden daha da fazlasını bildiğinizi de düşünürsek içeriklerin internet ortamından alınarak aktarıldığını bildiğiniz için değişkenlerin hep olabileceğini ve başkadından hazırı almak yerine kendi kontrolünüzde olunca düzeltebileceğinizi biliyorsunuz.

Herkes bu kadar detayda boğulmuyor. Hazırda varsa kullanayım diyor. Haklılar mı evet, siz haklı mısınız evet. Orta yolu yok.

En azından terzi kendi söküğünü dikebiliyor. Az çok benden daha da fazlasını bildiğinizi de düşünürsek içeriklerin internet ortamından alınarak aktarıldığını bildiğiniz için değişkenlerin hep olabileceğini ve başkadından hazırı almak yerine kendi kontrolünüzde olunca düzeltebileceğinizi biliyorsunuz.

Herkes bu kadar detayda boğulmuyor. Hazırda varsa kullanayım diyor. Haklılar mı evet, siz haklı mısınız evet. Orta yolu yok.
herşeyi editörler yapıyor bende bilmiyorumki hocam tarayıcı eklentisi yok efendim web site editör yok efendim dostumun yazdığı pythone kodu onlardan öğrendim bende linux kullanan herkes pc ustası değilki deepin linux windowsdan daha kolay :)

bende bilmiyorumki hocam tarayıcı eklentisi yok efendim web site editör yok efendim dostumun yazdığı pythone kodu onlardan öğrendim bende linux kullanan herkes pc ustası değilki deepin linux windowsdan daha kolay :)
Yani onu her seferinde farklı farklı isimlerle uygulama, işletim sistemi, kodlama dillerinin isimlerini vere vere yazdığınız için söyledim. Bu yüzden biliyorsunuzdur dedim.
Bir de şu düzenli yazmayı alışkanlık haline getirseniz ne güzel olurdu.

Cümlelerin birbirleriyle bağlantılarını çözmeye çalışıyorum çoğu zaman 😅

Bana yardımcı olabilecek var mı yeni geldim buraya Gölge tv açılmıyor

Geri