Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bitmiş ham dosya bu mu usta tamamsa artık basıp bitirelimBbc Earth ve Bbc First Eklendi Nat ın Kaynağı değişildi![]()
Evet isteğe göre kanal ekliyorum sadecebitmiş ham dosya bu mu usta tamamsa artık basıp bitirelim![]()
En kısa zamanda inşallah şuanlık işlerim var onları en geç 1-2 güne aktif edeceğimEline Sağlık Kardeşim ... Sinema Kanalları Mümkün Mü ?
Düzeltirim şimdiHepsi güzel çalışıyor fakat mor paket 2 bir türlü açılmadı. 1 3 4 5 güzel açılıyor fakat 2 gelmiyor. Düzeltirseniz sevinirim. Emeğinize sağlık.
HD de aktifSD olan mor 2 geldi teşekkürler. FHD veya HD olanlardan biri de gelirse harika olacak. Tekrardan teşekkürler.
Ağabey ben sana telegramdan yaziodum nie cevap vermionMesela Hangi Kanallar?
tekrar yazAğabey ben sana telegramdan yaziodum nie cevap vermion
Antalya Rize Maçı Feed Uydu Raw Yayını Aktif Mor 1 FHD kanalındaFHD ve HD olanda baya bekledim görüntü gelsin diye ama gelmedi. SD olan aktif, teşekkürler.
onlarda vavoonun kaynak sıkıntılı düzelir ya kendi kendineEvet orda sorun yok kardeşim. Hani mor 2 kanalından bahsetmiştik ya o sadece sd olanda geliyor. FHD ve HD görüntü yok. Olursa en azından biri iyi olur manasında yazmıştım. Canın sağolsun
Mor 2 hd kaynağı değiştim fhd kapalı kalıcakEvet orda sorun yok kardeşim. Hani mor 2 kanalından bahsetmiştik ya o sadece sd olanda geliyor. FHD ve HD görüntü yok. Olursa en azından biri iyi olur manasında yazmıştım. Canın sağolsun
link değişmek zorunda kaldımLink mi değişti acaba,şu an çalışmıyor
Güncelledim Paylaşımı Başta yer alıyorTeşekkürler, yeni link nedir acaba ?
Nationlal lar birisi Rusça diğerin de ses yok diğer belgeseller de bugün çalışmıyor bilginiz olsunGüncelledim Paylaşımı Başta yer alıyor
Uzun bir süre güncelleme gelmeyecek ama halledeceğimNationlal lar birisi Rusça diğerin de ses yok diğer belgeseller de bugün çalışmıyor bilginiz olsun
Uzun bir süre güncelleme gelmeyecek
Patlamış calismiorÖncelikle İyi Geceler,Yeniden Buralardayım Canım Sıkıldı Uğraşacak Birşeyler Bulmaya Çalıştım Bulamadım M3U Liste Hazırlamaya Karar Verdim.Bunun Sonucunda Bol Kategorili Bol İçerikli Bir Liste haline geldi Nerden Nereye…
ÖNEREBİLECEĞİM PLAYERLER
TELEVİZO,TİVİMATE vb.
İosda:İptv Live
Her neyse Mor Paketinden Tut Herşey Ekli
Kod:UZUN LİNK :https://m3u.ch/pl/c44d186f905c4c16237b647a99fabd34_44e86ec81890f2324ad996e86dbf4ae2.m3u KISA LİNK :https://m3u.ch/lXpWwt.m3u