Öneri KENDİ M3U Listemi Yeniden Kullanıma Sundum.

Syndraxic

BANNED
Paylaşımcı
Konular
15
Öncelikle İyi Geceler,Yeniden Buralardayım Canım Sıkıldı Uğraşacak Birşeyler Bulmaya Çalıştım Bulamadım M3U Liste Hazırlamaya Karar Verdim.Bunun Sonucunda Bol Kategorili Bol İçerikli Bir Liste haline geldi Nerden Nereye…

ÖNEREBİLECEĞİM PLAYERLER
TELEVİZO,TİVİMATE vb.
İosda:İptv Live

Her neyse Mor Paketinden Tut Herşey Ekli :)

Kod:
UZUN LİNK :https://m3u.ch/pl/c44d186f905c4c16237b647a99fabd34_44e86ec81890f2324ad996e86dbf4ae2.m3u
KISA LİNK :https://m3u.ch/lXpWwt.m3u

Son düzenleme:
Öncelikle İyi Geceler,Yeniden Buralardayım Canım Sıkıldı Uğraşacak Birşeyler Bulmaya Çalıştım Bulamadım M3U Liste Hazırlamaya Karar Verdim.Bunun Sonucunda Bol Kategorili Bol İçerikli Bir Liste haline geldi Nerden Nereye…

ÖNEREBİLECEĞİM PLAYERLER
TELEVİZO,TİVİMATE vb.

Sanırım liste karışık her yerden biraz alınmış bir şekilde yaptınız

Kendi ricam kanalları düzenlemeniz Kategorileri düzenlemeniz ben baya karma karışık buldum bazı yerleri

ÖNEREBİLECEĞİM PLAYERLER
TELEVİZO,TİVİMATE vb.

Teşekkürler güzel liste ama karma karışık

Birşey danışıcam Bir Kategoriye Tüm Spor Kanallarını Koysam Sıkıntı Olur mu?
Listenize baktım da bence gayet güzel şu anki kategorizasyon.

Sadece bazı kanal isimlerinde Unicode kaynaklı hatalar var. Türkçe karakterleri yazarken düzenleme yapmanız gerekiyor gibi görünüyor.

Ekli dosyalar

• 165269.m3u
    82.3 KB · Görüntüleme: 219
Projeyi Kaydetmemişim güncellenmediği için sizde öyle görünüyor olabilir şimdi bakın isterseniz
Düzelttim dediğinizde bakmıştım üÜ Öö olanlar düzelmiş ama diğerleri duruyordu.

Şimdi baktım evet hepsi düzelmiş. Elinize sağlık.

Şefim ellerine sağlık gayet işe yarar, hızlı ve stabil. Emeklerine sağlık.

Bilmediğimden soruyorum... Kendiniz için düzenlediğiniz, kullandığınız m3u dosyalarını herkesle paylaşma sebebinizi öğrenebillir miyim? Sonuçta bu linklerin belirli bi kullanıcı sayısı var ve o sayı geçilirse siz de kullanamayacaksınız diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen, ama doğruysa bunu bile bile neden yaptığınızı bilmek isterim. Tabii özel değilse.​

Bilmediğimden soruyorum... Kendiniz için düzenlediğiniz, kullandığınız m3u dosyalarını herkesle paylaşma sebebinizi öğrenebillir miyim? Sonuçta bu linklerin belirli bi kullanıcı sayısı var ve o sayı geçilirse siz de kullanamayacaksınız diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen, ama doğruysa bunu bile bile neden yaptığınızı bilmek isterim. Tabii özel değilse.​
m3u dosyası yada linki bu listelerde ki tüm yayınlar yasadışı değil internette bir sürü ücretsiz herkesin kullanımına açık canlı yayın var bu yayınları isteyen alıp m3u listesi haline getirip izleyebilir yada listesini paylaşır bunda bir sakınca yok

Konuyu görüntüleyenler

Geri