Kendi m3u listemi nasıl oluşturabilirim ?

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
merhaba kendi m3u listemi oluşturmak için yayınların linklerini nerden bulabilirim mesela spor kanalları nerden ulaşabilirim mesela atv canlı yayın sitesi var ama yayının linki kopyalanmıyor mesela youtubeda öğretici videosu varmıdır varsa ne yazıp bulabilirim mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :d

merhaba kendi m3u listemi oluşturmak için yayınların linklerini nerden bulabilirim mesela spor kanalları nerden ulaşabilirim mesela atv canlı yayın sitesi var ama yayının linki kopyalanmıyor mesela youtubeda öğretici videosu varmıdır varsa ne yazıp bulabilirim mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :d
chrome eklentisi ile aliyorum ben kendim

teşekkür ederim reis

bu işini görür

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Video Download helper olacakti yalnis yazmism
Hocam normalde bı server oluyor ya megacineiptv.xyz/username=isim/password=şifre şeklinde oluyor ya benim sitem ismim şifrem olmadığından xtream de oynatmıyor hata veriyor isim şifre olmadığından nasıl cozebilirim

Hocam normalde bı server oluyor ya megacineiptv.xyz/username=isim/password=şifre şeklinde oluyor ya benim sitem ismim şifrem olmadığından xtream de oynatmıyor hata veriyor isim şifre olmadığından nasıl cozebilirim
Xtream kurman lazım nasıl yapıldığını bilmiyorum yada bir M3U oluşturabilirsiniz o nu kullanırsınız Xtream olarak değil M3U olarak

Size sadece link veriyorlar Uzantı tavsiye ediyorlar sorduğunuz işin nasıl yapıldığını anlatmıyorlar acaba kendileride biliyorlar mı yoksa mevzu dostlar alışverişte görsün mü:unsure:

Size sadece link veriyorlar Uzantı tavsiye ediyorlar sorduğunuz işin nasıl yapıldığını anlatmıyorlar acaba kendileride biliyorlar mı yoksa mevzu dostlar alışverişte görsün mü:unsure:
üç beş m3u inceledikten sonra zaten yavaş yavaş anlamaya başladım hocam ama şu server isim şifre işini çözemedim

Dediğiniz doğrudur yazılı olarak anlatmak birşeyi bana zor geliyor o yüzden sadece bir kaç isim söylüyorum yinede anlatmaya çalışayım vaktim olduğumda

neyini anlatalım.video ya tıklayınca addon otomatik olarak o videonun m3u8 uzantısını veriyor.Atom parcalamıyoruz neticede neyi anlatcaz.

Son düzenleme:
Edeb, Adab, Adabı muaşeret çok önemli bir şey Ey Rabbim sen bizlere merhamet eyle bizleri cahillerle muhatab eyleme. 🤲

Geri