Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Burada bir m3u listesi değil bir eklenti tanıtıyorsunuz ki bu eklentiyi ilk ben (31 Ekim 20024) sonra @dehakan7 ve belki de daha sonra başkaları da defalarca paylaşmıştır.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.üstteki eklentiyi chromeye kurun.daha sonra buna tıklaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
eklenti devreye girecek ve yayınlar açılacak.açılan yayın sayfasındaki linki tarayıcınızda kısayol veya yer işareti olarak ekleyin. eklediğinize tıklayınca yayınlar yeni sekmede açılacaktır.malum kanallar göstermez ise vpn kullanın açılır arkadaşlar.
ne oldu yav hayırdır kardeşim yanlış bişemi yaptık.sizin konularınız varsa benim de var olsun ne olacakki sizemi ait bu yazılanlar yasakmı konu açıp yayınlamak .arkadaşlar bulamanıştır geride kalmıştır konularınız.. hem eklenti hemde m3u var işte fenamı.Burada bir m3u listesi değil bir eklenti tanıtıyorsunuz ki bu eklentiyi ilk ben (31 Ekim 20024) sonra @dehakan7 ve belki de daha sonra başkaları da defalarca paylaşmıştır.
Olan bir konuyu açmamanız, eski konu üzerinden devam etmeniz gerekir. Arkadaş bu konuda uyarıda bulunmuş sadece.ne oldu yav hayırdır kardeşim yanlış bişemi yaptık.sizin konularınız varsa benim de var olsun ne olacakki sizemi ait bu yazılanlar yasakmı konu açıp yayınlamak .arkadaşlar bulamanıştır geride kalmıştır konularınız.. hem eklenti hemde m3u var işte fenamı.