bij
Üye
- Konular
- 7
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aaa ama onda engel var M3U8 kullanamaz nasıl yapmış acaba ilginçKeçispor ==inattv
halen 2 günde bir güncelliyor mu mail onayı filanGolge TV APK uygulamasında keçi spor bölümü gördüm ancak internette araştırma yapınca bulamadım bu site midir bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi Ekli dosyayı görüntüle 9475
Aradığım bu
Şimdiden herkese teşekkür ederim
Yanlış konuda actıysam uyarın 2 saat hangi konu diye baktım![]()
Yok artık 1 ayda falan geliyor sürekli yeni bişi ekliyor ondan takip ediyorum inat TV yi proxy ekledim olmadı referer ile açılır mi bilmiyorum bilgisi olan yazsın açılırsa referer i nereye koyacam kodu nedir ama eminim ki @Latte hocam biliyordur benim bildiğim proxy dosyanın içine eklemek gerekiyor müsait ise yardımcı olur inşallahhalen 2 günde bir güncelliyor mu mail onayı filan![]()
bildiğim kadarı ile m3u değil o sistem o şekilde yapmıyorYok artık 1 ayda falan geliyor sürekli yeni bişi ekliyor ondan takip ediyorum inat TV yi proxy ekledim olmadı referer ile açılır mi bilmiyorum bilgisi olan yazsın açılırsa referer i nereye koyacam kodu nedir ama eminim ki @Latte hocam biliyordur benim bildiğim proxy dosyanın içine eklemek gerekiyor müsait ise yardımcı olur inşallah
uygulama apk sı elinizde mevcut mu nette yeni link yokGolge TV APK uygulamasında keçi spor bölümü gördüm ancak internette araştırma yapınca bulamadım bu site midir bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi Ekli dosyayı görüntüle 9475
Aradığım bu
Şimdiden herkese teşekkür ederim
Yanlış konuda actıysam uyarın 2 saat hangi konu diye baktım![]()