Keçi spor nedir? Nerden bulunur.

bij

Üye
Konular
7
Golge TV APK uygulamasında keçi spor bölümü gördüm ancak internette araştırma yapınca bulamadım bu site midir bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi IMG 20250623 092155
Aradığım bu

Şimdiden herkese teşekkür ederim

Yanlış konuda actıysam uyarın 2 saat hangi konu diye baktım 😁

Golge TV APK uygulamasında keçi spor bölümü gördüm ancak internette araştırma yapınca bulamadım bu site midir bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi Ekli dosyayı görüntüle 9475
Aradığım bu

halen 2 günde bir güncelliyor mu mail onayı filan 😂

halen 2 günde bir güncelliyor mu mail onayı filan 😂
Yok artık 1 ayda falan geliyor sürekli yeni bişi ekliyor ondan takip ediyorum inat TV yi proxy ekledim olmadı referer ile açılır mi bilmiyorum bilgisi olan yazsın açılırsa referer i nereye koyacam kodu nedir ama eminim ki @Latte hocam biliyordur benim bildiğim proxy dosyanın içine eklemek gerekiyor müsait ise yardımcı olur inşallah

Yok artık 1 ayda falan geliyor sürekli yeni bişi ekliyor ondan takip ediyorum inat TV yi proxy ekledim olmadı referer ile açılır mi bilmiyorum bilgisi olan yazsın açılırsa referer i nereye koyacam kodu nedir ama eminim ki @Latte hocam biliyordur benim bildiğim proxy dosyanın içine eklemek gerekiyor müsait ise yardımcı olur inşallah
bildiğim kadarı ile m3u değil o sistem o şekilde yapmıyor

Golge TV APK uygulamasında keçi spor bölümü gördüm ancak internette araştırma yapınca bulamadım bu site midir bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi Ekli dosyayı görüntüle 9475
Aradığım bu

uygulama apk sı elinizde mevcut mu nette yeni link yok

Geri