Selamlar nasıl bulabilirim ?linkleri google teyze den bulabilirsiniz![]()
Selamlar nasıl bulabilirim ?linkleri google teyze den bulabilirsiniz![]()
Tivimate olur , diğerlerini bilmiyorumbu m3u kullanmak hangi program gerek GSE iptv, televizo veya tivimate olur mu
m3u ları en iyi kullanan apk uygulaması bu sayfada.bu m3u kullanmak hangi program gerek GSE iptv, televizo veya tivimate olur mu
@Uydu3405 Hocam Vstro Player Deneyebilirsiniz.Değerli arkadaşım TRT 4K 2160p olanı Tivimate uygulamasında
Mediacodec Video decoder Exception hatası veriyor
Her şeye cevap veren bir çalışma olmuş ilk günden beri takipteyim,Viasat Explore linkinden Ekol Tv çıkıyor bunu düzeltebilirsen benim için harika bir şey olacak.
Değerli arkadaşım TRT 4K 2160p olanı Tivimate uygulamasında
Mediacodec Video decoder Exception hatası veriyor
Sadece Trt 4k 2160 kanalı böyle diğer 4k larda sorun yokTelevizo da O problemi yaşamadım henüz
Şimdi Kontrol Ettim. Trt1 4 K Yayını ve,Diğer 4K Yayınlarda,Bir Sorun,Görünmüyor.Sadece Trt 4k 2160 kanalı böyle diğer 4k larda sorun yok
m3u dosyasını nasıl ekliyoruz buna harici disk lazım dedi dosyayı usb ye attım box a taktım bu sefer xml uzantılı dosya yok diyor@Uydu3405 Hocam Vstro Player Deneyebilirsiniz.
Sorunsuz Acıyor.4K Yayınları.Aynı Paneli Bende Kullanıyorum.
Cihaz: Next My Box.Uygulama: Vstro Player & 8.1.11 Surumu.
Televizio"ya,Tivimate,veya M3uİptv Ekleyebilirsiniz.Vstro Player Dosya Ekletmeyebiliyor.m3u dosyasını nasıl ekliyoruz buna harici disk lazım dedi dosyayı usb ye attım box a taktım bu sefer xml uzantılı dosya yok diyor![]()
Url atarmisin kralEkli dosyayı görüntüle 15859
Donma Kasma Geri ve ileri sarma problemi olmayan Royals Legal Panel M3U dosyalarını kullanmanızı tavsiye ederiz.
Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 1483 adettir.
Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.
İyi Seyirler...
Url varmı kral çünkü ssip istiyordaEkli dosyayı görüntüle 15859
Donma Kasma Geri ve ileri sarma problemi olmayan Royals Legal Panel M3U dosyalarını kullanmanızı tavsiye ederiz.
Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 1483 adettir.
Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.
İyi Seyirler...
bu panel ssiptv ye uygun değildir donma kasma yapabilir hacimli içerikler var.. Kısa url yapmıyorum şimdilik siz m3u dosyasıyla kısa url yapabilirsiniz kendinizeUrl varmı kral çünkü ssip istiyorda