☪️ Kayda Değer Json Playlists ☑️

Teşekkürler.

hocam bazen donuyor bazen kesinti olmadan donmuyor

hangi dosya noyu indirdiniz bilgi veriniz
tiger-leg-01-1.m3u bu ama hepsi 1 dk sonra kanallarda donma var diğer linklerde de aynı 100 megabit internet kullanıyorum ssiptv kullanıyorum mesela bloomberg aşırı hızlı akıyor gibi bazıları normal akışında ama genel olarak donuyor 1 2 dk sonunda

tiger-leg-01-1.m3u bu ama hepsi 1 dk sonra kanallarda donma var diğer linklerde de aynı 100 megabit internet kullanıyorum ssiptv kullanıyorum mesela bloomberg aşırı hızlı akıyor gibi bazıları normal akışında ama genel olarak donuyor 1 2 dk sonunda

İndirme sayısı az olanı yükleyelim 05 noluyu deneyelim ... 01 nolu indirme sayısı yüksek o kadar misafiri kaldırmaz ev sahibi ;)

Hangisi düzgün çakıyor acaba donmadan bir link yokmu???

Ekli dosyayı görüntüle 21488

✔️ 28/05/2026 update tr01-tr10 arası Royals Legal Panel 10 adet dosya yüklendi.

✔️ 08/06/2026 update tr11-tr20 arası Royals Legal Panel 10 adet dosya yüklendi.

‼️ Süre Garantisi yoktur. Heran kapanabilir. ⁉️

İlk mesaja ; Yeni

✔️ 08/06/2026 update tr11-tr20 arası Royals Legal Panel 10 adet dosya yüklendi.

İyi seyirler olsun

Duyurular 📍
Royals 👉 Ulusal 4K 🎯 kategori de TRT 1 4K & TRT Spor 4K yi gerçek 3840*2160 formatında 25 fps Stereo izleyebilirsiniz Herkese iyi seyirler

Son düzenleme:
dostlar hepsi bir arada açık yayınlar favoriye alınırsa sorunsuz çalışır kapalı uygulama bazlı silme gizleme yapılırsa görünmez... keyifli seyirler🤓

.zip olarak paylaştım boyut nedeniyle.☹
M3u paylaşırsanız iptv ye tv de seyretmek için teşekkürler şimdiden

Duyurular 📍
Royals 👉 Ulusal 4K 🎯 kategori de TRT 1 4K & TRT Spor 4K yi gerçek 3840*2160 formatında 25 fps Stereo izleyebilirsiniz Herkese iyi seyirler
Abi donmalar sıklaştı bir el atabilir misin bazı kanallar da bozuk ilerliyor abi en azından trt 1 e el atsan?

Sisteminiz hakkında bilgi verin benlik bir olay değil problem
abi sistem ssiptv 100 mbps internet kullanıyorum kanallar 1 dk sonra donuyordu şimdi daha kısa sürede donuyor normal 1080p yayını rahat izliyorum fakat uhd fuhd izleyemiyorum anlamadım

tmm abi bazı uygulamaları sildim
tvbox mı yoksa televizyondan mı kullanıyorsunuz. En iyisi kaliteli uygun fiyatlı bir tv box edinmeniz gerekebilir. Tv ler zamanla sıkıntı çıkarabiliyor.

Geri