ben bu linki neden açamıyorum hocam acaba?yenilerini buradan tedarik ediniz >Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
birdirbir hocam çok teşekkürler.30/03/2026 update dosya no 11-20 arası Royals Legal Panel 10 adet dosya şimdilik aktiftir.
ilk mesajdan indirebilirsiniz. İyi seyirler
buradan devam edinizSlm ustam öncelikle eline sağlık Royal m3u olarak mükemmel iş çıkarıyorsun.Tebrik ederim .Senden bir cicam olacak bu paylaşımlaruni Link olarak yani yazı Metin şeklinde paylaşırsan çok sevinirim bazı IPTV uygulaması sadece yazı olarak kabul ediyor . Lütfen Metin olarak da paylaşır mısın .Saygılar kolay gelsin
Merhabalar sendeki m3u linkindeki kullanıcı adı ve şifreni biliyorsan buradaki m3u dosyalarını bir merin görüntüleyiciyle açarsan dns adreslerini görebilirsin ve elindeki kullanıcı adı ve şifre yi bu dns ile kullanmaya devam edebilirisinSlm ustam öncelikle eline sağlık Royal m3u olarak mükemmel iş çıkarıyorsun.Tebrik ederim .Senden bir cicam olacak bu paylaşımlaruni Link olarak yani yazı Metin şeklinde paylaşırsan çok sevinirim bazı IPTV uygulaması sadece yazı olarak kabul ediyor . Lütfen Metin olarak da paylaşır mısın .Saygılar kolay gelsin
TeşekkürlerMerhabalar sendeki m3u linkindeki kullanıcı adı ve şifreni biliyorsan buradaki m3u dosyalarını bir merin görüntüleyiciyle açarsan dns adreslerini görebilirsin ve elindeki kullanıcı adı ve şifre yi bu dns ile kullanmaya devam edebilirisin
teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 21488
24/04/2026 update 21-30 arası Royals Legal Panel 10 adet dosya şimdilik aktiftir.
Süre Garantisi yoktur. Heran kapanabilir.
![]()
Elinize sağlık, yeni geliştirmekte olduğum iptv & film dizi uygulamasında kullanıyorum.
Üstad senin dosyaları topladım hepsi bir arada kapalı açık yayınlar olacaktır