Kategorili İptv M3u Listeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
184
Her kategori için ayrı bir liste.
Username kısmında ne yazıyorsa içinde de o vardır.
100 er kişilik (sinema kanalları 1)
1 yıllık

Son düzenleme:
Bana lazım olan direkt belgesel kanallarıydı, valla ilaç gibi geldi, emeğinize sağlık. ❤️

Bu süper oldu. m3u'lar erken patlamaz dimi :) Ben box'u uydu anteni ile kullanıyorum haliyle onda belgeseller yok. iptv sadece belgesel için lazım m3u'lar 1 haftada patlıyor. Bu 1 yıl giderse rahat ederim

Son düzenleme:
Bu süper oldu. m3u'lar erken patlamaz dimi :) Ben box'u uydu anteni ile kullanıyorum haliyle onda belgeseller you. iptv sadece belgesel için lazım m3u'lar 1 haftada patlıyor. Bu 1 yıl giderse rahat ederim
Kısmet :)

Uygunsuz dil!
1 yıllık
herşeyi anladım da şu reklamlar boyut boyutu sayfa yarısını kaplıyor reklam panosu na dönmüş forum biraz daha küçük olsa iyi olacak gözümüze gözümüze sokar gibi büyük banner ler hiç güzel görünmüyor ekranın yüzde ellisi ne denk geliyor.. kusura bakmayın da yuh ya bukadar da olmaz dedim :(

herşeyi anladım da şu reklamlar boyut boyutu sayfa yarısını kaplıyor reklam panosu na dönmüş forum biraz daha küçük olsa iyi olacak gözümüze gözümüze sokar gibi büyük banner ler hiç güzel görünmüyor ekranın yüzde ellisi ne denk geliyor.. kusura bakmayın da yuh ya bukadar da olmaz dedim :(
En altta ve en üstte birer tane çıkıyor bende. sizde daha fazla mı çıkıyor?

LG tv SSıptv spor kanalları sorunsuz açılıyor,(diğerlerini denemedim) emeğinize teşekkürler (y)

teşekkür ederiz hocam, bir şey soracağım bunlarda kullanıcı sınırı ve süre sıkıntısı var mı?

1 yıllık
HTTP:
http://noxtiny104.cfd/get.php?username=ulusalkanallarapk&password=pqcVLmQkvEAa&type=m3u_plus&output=mpegts
merhabalar bende bu url nedense Calismadi Televizo ile denedim

HTTP:
http://noxtiny104.cfd/get.php?username=ulusalkanallarapk&password=pqcVLmQkvEAa&type=m3u_plus&output=mpegts
merhabalar bende bu url nedense Calismadi Televizo ile denedim
Çalışıyor televizo ile kanallar da açılıyor. Bkz:

Screenshot 2025 01 03 19 50 39 18 013dba30cae4674f6b0947ea3c272499 Screenshot 2025 01 03 19 50 42 03 013dba30cae4674f6b0947ea3c272499

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri