Öneri Kaspersky VPN premium bence uygun fiyat

Ben bu kaspersky vpn yi alpsmart as516 androidbox da bir türlü randımanlı çalıştıramadım.önce bağlandı diyor,sonra ethernet bağlı değil deyip vpn bağlantısını kesiyor.vpn sürekli olarak kendi kendine açılıp kapanıyor ve en sonunda ağ başka bir vpn kullanıyor uyarısı veriyor.teknik danışmanıyla görüştüm o da kadpersky vpn sadece telefon ve tabletlerde çalışıyor diye baştan savma bir cevap verdi.halbuki ara sıra da olsa vpn çalışıyor.ayrıca 10 yıllık android 5 sürümünde ki k2 android tv box da bile sorunsuz çalışıyor ama bu alpsmatta malesef randıman çalıştıramadım.böyle bir sorun yaşayan başka bir arkadaş var mı acaba? Yada bir çözüm önerisi olan.

Ekli dosyalar

• 20250411_032427.jpg
    20250411_032427.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 14
Bendede aynı sorun var,ethernet kablosunu çıkar wifiden bağlıyken vpnyi aç ,sonrada wifi bağlantısını kesmeden ethernet kablosunu tak , en son wifiyi kapat. Böyle yapınca çözülüyor başka çözüm bulamadım.

Sağolasın dostum bende dün nasıl sorunsuz bağlandım ve sonra niye bağlanamadım diye düşünüyordum,aynen dediğin gibi olmuştu.bu sefer bilinçli olarak deneyeyim bir daha :) tekrar teşekkürler.

Kampanya varken esedi yıllık 30₺ ye almıştım

Gecen sene almıştım hala kullanmaktayım, PLUS 2025, sınırsız VPN dahil 199 tl

Son düzenleme:
VPN serisini komple Hotspot Shield sunucuları üzerinden sağlıyor. O nedenle seçenek çok gibi gözükse de çok sağlıklı sonuç alınabileceğini düşünmüyorum açıkçası.

Avast vpn aldım, yıllık 40 TL. Beş para etmez. Almanya dan bağlanıyorum, site benim Almanya da olmadığımı anlıyor...

Geri