Karavanist 2024 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
199
Arkadaşlar merhaba, bugün bu fuardaydım. İlgisi olan arkadaşlar için tavsiye ederim. Aşağıya biraz alelacele çektiğim fotoğraflarımın linkini bırakıyorum bakmak isteyenlere.

Karavanist 2024, Türkiye’nin en büyük karavan, tiny house, kamp ve outdoor malzemeleri fuarıdır. 14-22Aralık 2024 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan etkinlik, karavan tutkunlarını ve sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Etkinlik Detayları:

• Tarih: 14-22 Aralık 2024
  • Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul
  • Kapsam: Karavanlar, tiny house modelleri, kamp ekipmanları, outdoor malzemeleri, sektördeki yenilikler ve atölyeler.
  • Bilet Ücretleri:
    • 1 Kasım 2024’e kadar online kayıt ücretsiz.
    • 1 Kasım - 13 Aralık arasında 100 TL.
    • Fuar zamanı (14-22 Aralık) bilet ücreti 200 TL.
    • 0-18 yaş ücretsiz giriş yapabiliyor. Öğrenci indirimleri ise yalnızca kapıda uygulanıyor.

Öne Çıkan Özellikler:

• Fuarda 70.000 m²’lik alanda 8 salon yer alacak.
  • Karavan üreticileri, tedarikçiler ve kamp meraklıları için eşsiz bir buluşma noktası olacak.
  • Etkinlikte karavan modellerini incelemek, sektördeki yenilikleri görmek ve outdoor ekipmanları satın almak mümkün.

Mercedes olana bayıldım, renk askeri kamyonlar gibi :)

Emeklilik hayalim... :confused:

Emekliyim de hayal edecek bişey bırakmadılar işte yoksa benimde emekli olunca güzel hayallerim vardı, çekme karavan istiyordum tabi, ama fiyatları çok yükseldi.

Emekliyim de hayal edecek bişey bırakmadılar işte yoksa benimde emekli olunca güzel hayallerim vardı, çekme karavan istiyordum tabi, ama fiyatları çok yükseldi.
2035 yılına kadar emeklilik yaşları değişmeyecek. O zamana kadar oldun oldun durumu bile var. Yoksa son nefesini verene kadar diye bir yasa ile yeni bir biz yaptık oldu karşımıza çıkabilir. Gerçi ekonomik duruma bakınca 2035 tarihini fesih ederek son damlasına kadar kanunu çıkartırlarsa da şaşırmam ;))

Geri