Karate Kid: Efsane Dövüşçüler

Latte

Geliştirici
Konular
72

Karate Kid: Efsane Dövüşçüler​

Orijinal başlık: Karate Kid: Legends 2025
1734647538148

Yönetmen: Jonathan Entwistle
Yazarlar: Rob LieberRobert, Mark Kamen
Başrol Oyuncular: Ben Wang, Joshua Jackson, Jackie Chan, Ralph Macchio

Efsane film serisinin yenisinin çıkacak olması benim adıma sevindirici. Özellikle yaşlanmayan adam Ralp Macchio'nun da yeniden filme dahil olduğunu görmek güzel.

Tahmin ediyorum ki birçoğumuzun gençlik veya çocukluk dönemine gelen ilk üç filmdeki baş karakterler Ralp Macchio (Daniel LaRusso) ve Pat Morita (Bay Miyagi - Miyagi San) eğlenceli vakit geçirmemizi sağlayacak oyunculuk göstermişlerdi.

2005 yılında vefat eden Bay Miyagi'nin de filmde olmasını çok isterdim ama fragmana göre O'nu anarak zaten dahil etmiş olacaklar.

Up/Down Up/Down ... Don't look at me, look fence yani bizim bildiğimiz haliyle Cilala/Parlat Cilala/Parlat 😅

Tahmini vizyon tarihi 30 Mayıs 2025

Bir büyüğüm anlatırdı, o zamanlar gece mahalle araları açık hava sinemaları olurdu (şükür küçükken son demlerine ben de denk gelmiştim)
Bruce LEE filmlerine gidip çıkışta o gazla birbirlerini döverlermiş. 😂
Forumdakilerle aynı şehirlerde olanlar toplanıp aynı etkinliği biz de yapsak mı? 😅😅😅

Bir büyüğüm anlatırdı, o zamanlar gece mahalle araları açık hava sinemaları olurdu (şükür küçükken son demlerine ben de denk gelmiştim)
Forumdakilerle aynı şehirlerde olanlar toplanıp aynı etkinliği biz de yapsak mı? 😅😅😅
Hatırlarım, bir arkadaşım kendini o kadar kaptırmıştı ki saç kesimi ve bakışları falan derslerden sonra bahçede Bruce Lee'nin Diyarbakır şubesi gibi döner tekme ata ata geçirirdi. Karşılıklı karate yapardık ;))
Ama Karate Kid başkaydı. Tek ayağı kaldırıp indirirken diğeriyle tekme at ve attığın ayağının üstünde dur falan 😅

Hatırlarım, bir arkadaşım kendini o kadar kaptırmıştı ki saç kesimi ve bakışları falan derslerden sonra bahçede Bruce Lee'nin Diyarbakır şubesi gibi döner tekme ata ata geçirirdi. Karşılıklı karate yapardık ;))
Ama Karate Kid başkaydı. Tek ayağı kaldırıp indirirken diğeriyle tekme at ve attığın ayağının üstünde dur falan 😅
Biliyorum o efsane hareketini, ustası da karate öğreteceğim ayağına bütün evin tadilatını yaptırmıştı, maraba ücretini bedavaya getirmişti yaşlı çakal. (karate kit farkındaydı zaten de ustanın kızına yanıktı bir şey de diyemiyordu garibim.... )

1734650786102

Biliyorum o efsane hareketini, ustası da karate öğreteceğim ayağına bütün evin tadilatını yaptırmıştı, maraba ücretini bedavaya getirmişti yaşlı çakal. (karate kit farkındaydı zaten de ustanın kızına yanıktı bir şey de diyemiyordu garibim.... )

Ekli dosyayı görüntüle 1721
Ustanın kızı değildi, zengin bir adamın kızıydı ;)) Geleceğe Dönüş'ün Jennifer'i yani.
Neyse yine de yanıktı kısmı doğru 😅

Şimdi baktım da kadına, hiç tanıyamamıştım yüzünden ama The Boys dizisindeki süt anne olan ilk patron da oymuş.

Ustanın kızı değildi, zengin bir adamın kızıydı ;)) Geleceğe Dönüş'ün Jennifer'i yani.
Neyse yine de yanıktı kısmı doğru 😅
Abi rahat 35 sene öncesi, dün ne yedim onu hatırlamıyorum bazen. 😅

Neyse şu forum olarak gidelim sinemaya, çıkışta da ioscular ve androidciler olarak iki takım olarak uçalım havalarda (kafamda canlandırdım da azınlıkta olan iosculara üzüldüm... yok ya vazgeçtim)

Ben size el kaldırmam 🤣

Bana da kaldırmayın el :)

o zaman hoppa eller havaya , zeybek oynarız ;)

Geri