harunsibel61
Üye
- Konular
- 19
Bir insan da doğuştan olan birşey. Allahın lütfu sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Adı üstünde, yapay. hak veriyorum. Umarım ihityaç duymayız ama maalesef çoğu kişi işssiz kalacak.Şu ai denen olayı tek sefer kullanmadım şükür, umarım ihtiyacım da olmaz
bu dediğine katılmakla beraber tam olarak doğru olmadığını düşünüyorum. zira insanın gelişip büyüdüğü ortam ve yaşadığı aile hayatı bazı nedenlerden dolayı karater yapısın baskılar. mutluluğu ve üzüntüsü için, sevdiklerini kırmamak için, işinde yükselebilimek için kısacası kendi amacına uyan her ortama ayak uyudumak için farklı kişiliklere bürünür. bu çocuk yaşta kazandığı karakter ile sürekli çelişir içten içe yüzleşir ve genelde de ortama ve zamana yenik düşmemek için o karakter illaki değişir.(ATA SÖZÜ) Bir insan yedisinde ne ise yetmiş yedisinde de odur. İnsan karakteri için söylenmiş bir sözdür, İnsanın karakteri 7-8 yaşlarında oturmaya başlar. Saygılar.