Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ege mi Akdeniz miDurum bu
AlanyaEge mi Akdeniz mi![]()
Sizin oralar Bembeyaz Bakü’de 8 şubata diyolar yağacak hadi İnşallah
Hocam sen Azerbaycan Türk'ü müsün ?Sizin oralar Bembeyaz Bakü’de 8 şubata diyolar yağacak hadi İnşallah
Evet Azerbaycanda doğdumHocam sen Azerbaycan Türk'ü müsün ?
merkezmi yoksa gerze fln ilçelerimi
İlçe ama Merkez de aynımerkezmi yoksa gerze fln ilçelerimi
Abi siz her şeye bişey demeyin o yeter. Kaç senelik çekirdek'e çiğdem diyonuzBiz Kar'a "Çiğdem" demeyiz, çünkü Kar nedir bilmeyiz.![]()
Gevrek ile simit de aynı şey değil.Abi siz her şeye bişey demeyin o yeter. Kaç senelik çekirdek'e çiğdem diyonuz![]()
İzmir varolduğundan beri çiğdem der çekirdeğe. Domates domat simitte gevrektir. Dedem alsancakta otururdu ve hemen hemen her yaz giderdik. İzmir adı gibi güzel izmirAbi siz her şeye bişey demeyin o yeter. Kaç senelik çekirdek'e çiğdem diyonuz![]()
İzmir'deki ilk arkadaşlarımdan birinin soyadıdır Güzelizmirİzmir varolduğundan beri çiğdem der çekirdeğe. Domates domat simitte gevrektir. Dedem alsancakta otururdu ve hemen hemen her yaz giderdik. İzmir adı gibi güzel izmir![]()
Ben çiğdemi isim sandım sonradan baktım izmirde çekirdekmişAbi siz her şeye bişey demeyin o yeter. Kaç senelik çekirdek'e çiğdem diyonuz![]()