Kapanmayan yerel kanal izlemek için uygulama veya m3u varmı

Forzaa07

Üye
Konular
12
Merhaba, sadece yerel kanalları izlemek için görüntü kalitesi iyi kapanmayan uygulama veya m3u listesi varmı m3u olursa daha iyi olur

ne yüklersen yükle m3u hepsi aynı ulusal fox ve atv sürekli değişiyor istersen apk kur xbyte fılan geri sarmalı deniyebilirsin veya ne istiyosan kur atv fox hep değişiyor genelde gerisi aynı hepsi

ne yüklersen yükle m3u hepsi aynı ulusal fox ve atv sürekli değişiyor istersen apk kur xbyte fılan geri sarmalı deniyebilirsin veya ne istiyosan kur atv fox hep değişiyor genelde gerisi aynı hepsi
Aynı durum umarım sadece türksat kanallarının hiç kapanmadıgı bir uygulama cıkar

abi en temizi en ucuz olan bişeyi alıp kullanıcaksın internet uydunet ise tv li alıcaksın zaten aynı para gibi bişe benim alternatif en ucuz

Tivibu GO Sinema Paketi​

• Aylık
    69,90₺
  • Yıllık

589,00₺
yıllık da 50 tl ye filan geliyor ayda haftada 14 tl gibi bişe futbol lu sport olanı da yıllık da 60 tl ben telekom prime hattıma 1 sene verdiler kullanıyorum 1 hafta geri sarma filan var sinema tv filan da var kurup uygulamayı izlersiniz liste filan sürekli frekans değişimi ugraşmak yerine alternatif uygun bence bu

Geri