Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler. Tam olarak box uyumlu değil. Mobil uygulama olarak görüyor box ve launcer de görebiliyorsunuz uygulamayı.Merhaba arkadaşlar! Forumda bir çok uygulama gördüm ve bunların arasına kaliteli bir uygulama daha eklemeye karar verdim
Uzun süredir kullandığım bir uygulamadan bahsetmek istiyorum: Rabbit Web. Eğer siz de benim gibi Malum olan tüm platformlar ve yayınları ve daha birçok platformun içeriğini tek bir yerde görmek istiyorsanız, bu uygulama tam size göre!
Rabbit Web, 2018’den beri tamamen ücretsiz bir şekilde tüm bu platformları bir araya getiriyor. Üstelik Canlı TV kanalları, spor, sinema, belgesel, sürekli güncellenen film ve dizi bölümleri de cabası.Spor severler için özel spor kanalları, aileler için çocuk koruması ve hatta yetişkin modu bile var.
En sevdiğim özelliklerinden biri, Android ve Android TV’lerde (TV stick dahil) süper kolay gezinmesi. *Yön tuşlarıyla her şey elinizin altında, kayıt bile gerekmiyor!* Hızlı, güncel ve ilgili adminler sayesinde uygulama hep taze kalıyor. Şu an 600.000+ aktif kullanıcıyla kocaman bir aile olmuşlar.
Sizce de kulağa harika gelmiyor mu? Deneyenler varsa yorumlara deneyimlerini yazsın, merak ediyorum!Uygulamayı Android cihazlarınıza ya da TV’nize indirip hemen deneyebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not: Uygulama Admininden izin alınmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 8712-----Ekli dosyayı görüntüle 8710
Aktif birde hee600 bin kullanıcı mi yazıyo ben mi yanlış okudum![]()
600 bin kullanıcı mi yazıyo ben mi yanlış okudum![]()
şey yanlış yazmışım 600.000 indiren kullanıcı yazacaktım 600.000 online değilSunucular 600 bin kişiyi nasıl kaldırıyor merak ettim şimdi.
Bende diyom 600 bin kişi online olsa saniyede 100 GB trafik depolaeşey yanlış yazmışım 600.000 indiren kullanıcı yazacaktım 600.000 online değil
güncelliyorum hemen. online sayısı gözüküyor attığım ekran görüntüsünde 702'imiş konuyu paylaştığımda
şey yanlış yazmışım 600.000 indiren kullanıcı yazacaktım 600.000 online değil
güncelliyorum hemen. online sayısı gözüküyor attığım ekran görüntüsünde 702'imiş konuyu paylaştığımda
yok reis eski pak lardan bu uygulama girisine onlune ziyaretci kodu atiyorsun bu zamana kadar kac kisi girdiyse gosteriyo 5/6 yillik var bildigim bu apk ninSunucular 600 bin kişiyi nasıl kaldırıyor merak ettim şimdi.
Ben yanlış yazmışım evet konuyu güncelledim " indirme " olarak güncellendi. Evet uzun süredir kullanıyorum 2020'de askerdeyken bile maç izleyebiliyordukyok reis eski pak lardan bu uygulama girisine onlune ziyaretci kodu atiyorsun bu zamana kadar kac kisi girdiyse gosteriyo 5/6 yillik var bildigim bu apk nin
Çok güzel, teşekkürler..Merhaba arkadaşlar! Forumda bir çok uygulama gördüm ve bunların arasına kaliteli bir uygulama daha eklemeye karar verdim
Uzun süredir kullandığım bir uygulamadan bahsetmek istiyorum: Rabbit Web. Eğer siz de benim gibi Malum olan tüm platformlar ve yayınları ve daha birçok platformun içeriğini tek bir yerde görmek istiyorsanız, bu uygulama tam size göre!
Rabbit Web, 2018’den beri tamamen ücretsiz bir şekilde tüm bu platformları bir araya getiriyor. Üstelik Canlı TV kanalları, spor, sinema, belgesel, sürekli güncellenen film ve dizi bölümleri de cabası.Spor severler için özel spor kanalları, aileler için çocuk koruması ve hatta yetişkin modu bile var.
En sevdiğim özelliklerinden biri, Android ve Android TV’lerde (TV stick dahil) süper kolay gezinmesi. *Yön tuşlarıyla her şey elinizin altında, kayıt bile gerekmiyor!* Hızlı, güncel ve ilgili adminler sayesinde uygulama hep taze kalıyor. Şu an +600.000 'den fazla indirme ile kocaman bir aile olmuşlar.
Sizce de kulağa harika gelmiyor mu? Deneyenler varsa yorumlara deneyimlerini yazsın, merak ediyorum!Uygulamayı Android cihazlarınıza ya da TV’nize indirip hemen deneyebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bendeki boxtada çalışmadı.Tv boxa yükledim çalışmadı sanırım sadece mobil desteği var
Merhaba kumanda desteği var mı ona göre yükleyeceğimMerhaba arkadaşlar! Forumda bir çok uygulama gördüm ve bunların arasına kaliteli bir uygulama daha eklemeye karar verdim
En sevdiğim özelliklerinden biri, Android ve Android TV’lerde (TV stick dahil) süper kolay gezinmesi. *Yön tuşlarıyla her şey elinizin altında, kayıt bile gerekmiyor!* Hızlı, güncel ve ilgili adminler sayesinde uygulama hep taze kalıyor. Şu an +600.000 'den fazla indirme ile kocaman bir aile olmuşlar.
YokMerhaba kumanda desteği var mı ona göre yükleyeceğim
Hayır cevap yazılınca tekrar atılmış gibi oluyoKonu tekrarı olmuş bu uygulama 27 Şubat 2025 tarihinde forumda paylaşılmış zaten https://forum.sinetech.tr/konu/rabbit-web-tv.3016/
Yok hocam aynısı olamaz çünkü burada paylaşılan "kimsenin bilmediği bir uygulama" (!)Konu tekrarı olmuş bu uygulama 27 Şubat 2025 tarihinde forumda paylaşılmış zaten https://forum.sinetech.tr/konu/rabbit-web-tv.3016/
Hayır cevap yazılınca tekrar atılmış gibi oluyo
Hiç mi yok kumanda desteği