Kapandı.

çok teşekkür ederim, bu linkin süresi var mı?

kanallar biraz karışmış ama açılanlar iyi çalışıyor (örneğin malum 1 bip ses var görüntü yok ,malum 4k ise gurme kanalını gösteriyor)

Son düzenleme:
Bilgisayar için televizo linki varmıdır bunu bilse bilse dehakan7 bilir diye düşündüm:)
Bilgisayar için yok diye biliyorum ama LDplayer indirirseniz eğer android emulator ile pc de apk kullanabilirsiniz. Emulator ile uğraşmak istemiyorsanız uygulama bilgisayarda çok başarılı. Linki aynı anda kaç kişinin kullandığınıda gösteriyor.

kanallar biraz karışmış ama açılanlar iyi çalışıyor (örneğin malum 1 bip ses var görüntü yok ,malum 4k ise gurme kanalını gösteriyor)
4K zaten maç zamanı açılıyor ondan gurme kanalı var kardeşim ayrıca Bir konuya değinmek istiyorum Yaptığım liste Başka yerlerde paylaşılıyor ve benim adım geçmiyor bu emek hırsızlığı değilmidir ben bu listeyi yapmak için uykusuz kaldım yani oldu mu böyle? Link güncellendi. (Birdaha Görürsem Kapatacağım Daha da paylaşım yapmam)

kardeş bu söylediğin bana ise benim kimsenin herhangi bir şeyini paylaştığım yok /Emeğine saygı duyuyorum/bu yazdıklarım sadece seni bilgilendirmek içindi(ki seni motivasyon etmek için)
Saygılar

kardeş bu söylediğin bana ise benim kimsenin herhangi bir şeyini paylaştığım yok /Emeğine saygı duyuyorum/bu yazdıklarım sadece seni bilgilendirmek içindi(ki seni motivasyon etmek için)
Saygılar
Sana birşey demedim kardeşim genel konuştum kusura bakma yanlış anladıysan ama hak ver bana lütfen kim listesine mac zamanında az gecikmeli kanal verir orjinal bein yayını birde söyle hele? Yani artık listem kopyalanırsa ilk işim birdaha paylaşım yapmamak olur yaparsam iptv tarar atarım

İnternetinde kötü tarafı bu gereğinden fazla özgürlük bir ortam...

İsmin imzan olmasın ne olacak insanlığa bir faydan dokunsun diye yapmadın mı bu işi zaten çalışmıyor yine de emeğine sağlık

İsmin imzan olmasın ne olacak insanlığa bir faydan dokunsun diye yapmadın mı bu işi zaten çalışmıyor yine de emeğine sağlık
Linkler Bir süre kapalı çalışmayacaktır gerekli güncellemeler yapılacak. Ayrıca Sen yapsan böyle kaliteli bir liste senden izin almadan paylaşırlarsa hoşuna gidermi acaba lütfen boş fikirlerinizi kendinize saklayın izleyin geçin

Kalitelidir mutlaka emekte vardır ama ben daha bir şey görmeden emeklerine sağlık dedim boş düşüncemi kendime saklarım teşekkür ederim.

Bu Linkte Ulusal Kanallar,Mor Paketteki Kanallar Dizi Film Kanallları vs. Kanallar Var Elimden Gelebildiğince Yaptım Birşeyler Elinizde m3u8 linkleri varsa lütfen iletiniz ekleme yapalım şimdilik anca Bukadar oldu bi kusurumuz varsa affola :)

M3U=

Belgesel Kanalların Çoğu Eksik Ama Bukadar Oldu Bir İsteğiniz Var ise lütfen iletiniz Bein Sportsun Kaynakları Çoğalacak Tek Link ile kalınmayacaktır.

Not:TELEVİZO DA ÇALIŞTIRIN
Emeklerine sağlık hocam böyle devam .

Takip ve takdir ediliyorsunuz.

Bence her söyleneni, her yazılanı çok kafaya takmayın.

Her yorumu okursak profösör oluruz Tmmdır🙂

Geri