Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok teşekkür ederimEvet yapabilirsiniz ama biraz uğraştırır.onun yerine hazır logolu epg için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
O verilen adres hem epg hem de logosu olmayan kanallara logo eklemek için işe yarıyor.Aslında ben Kanal logoları istemiştim yalnis ifade ettim sanirim
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Tivimate var bende bu özellik var logoları bulamadimO verilen adres hem epg hem de logosu olmayan kanallara logo eklemek için işe yarıyor.
Sizin istediğiniz eğer epg listesi görünürken oraya ayrıca bir logo ekleyip göstermek ise bu farklı bir durum. Oynatıcının öyle bir özelliğinin olması gerekiyor.
Tivimate premium özellik açıksa listeye özel epg atanabiliyormuş sanırım. PC'ye kurdum ama premium istediği için ekleyemedim epg adresini listeye fakat eğer o adres direkt olarak eklenemiyorsa uygulamanızda ve o yüzden logoları göremediyseniz sonundaki .gz kısmını silerek de ekleyebilirsinizTivimate var bende bu özellik var logoları bulamadim