📺 Kalitenin adresi Puluto TV!

Herkese selamlar dostlar. Sizlere daha öncelerden Sinetech ustamızında paylaşmış olduğu Puluto TV uygulamamızdan bahsetmek istiyorum. Uygulamamız sayesinde piyasada ki bir çok ücretli platformlarda sunulan kanalları bedava ve reklamsız şekilde izleyebilirsiniz. Uygulamamız hem Android Telefonlar hem de Android TV'ler için uyumludur. Bizim tavsiyemiz tüm kanalların sorunsuz açılması için uygulamamızı Android TV'niz'de kullanmanız. Çoğu kanal geç açılabilir lütfen bekleyiniz elbet açılacaktır. İşte uygulamamızda ki içerikler;
– Ulusal kanallar,
– Haber kanalları,
– Belgesel kanalları,
– Çocuk kanalları,
– Spor kanalları,
– be!N SPORTS kanalları,
– Sinema kanalları ve
– VİP Sinema Kanalları!

🖼️ Uygulamamız içerisinden bir kaç fotoğraf sizlerle;

Ekli dosyayı görüntüle 9540
Ekli dosyayı görüntüle 9541
Ekli dosyayı görüntüle 9542
Ekli dosyayı görüntüle 9543
Ekli dosyayı görüntüle 9544

• İndirmek için:
• Reklamsız versiyon:
• Telegram kanalı:
• Telegram sohbet grubu:
• Telegram yetkili iletişim:

📣 ÖNEMLİ NOT! Reklamsız versiyonda ilk uygulamayı kurup açışınızda girişte bir adet reklam çıkar ve Ayarlar'dan uygulamanın 'Verilerini' silmediğiniz sürece bir daha reklam karşınıza çıkmaz, çıkmayacaktır.

🦠 DİKKAT! Eğer uygulamayı kurarken cihazınız virüs uyarısı verirse aldırış etmeyiniz. Dosyada herhangi bir virüs yoktur sadece reklam engelleyici yazılım kodlandığı içindir. Güvenerek ve tereddütsüz kurabilirsiniz.

🌐 SON DURUM HAKKINDA BİLGİLENDİRME! Uygulamamız içerisine seç-izle şeklinde Dizi ve Film izleme bölümü eklenmiştir! Keyifli seyirler dileriz... ⚡

🔤 Uygulama hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi dikkate aldığımızı bildirmek istiyoruz. Keyifli seyirler dileriz... 🌟
Eline koluna sağlık fakat kanallar aşırı geç açılıyor

Bu uygulama için söylediklerin den bir tanesi özellikle girişte uzun süreli reklam Kanal atamalarında reklam arada donma geri dönüşte tekrar ve tekrar reklam alması benim açımdan uygun değil,tabii ki emeğine sağlık,ben kullanıcı olarak kullanılabilirliği uygun görmüyorum iyi çalışmalar.

Tv box da kumanda da hangi bolumde olduğu belli olmuyor. Oyle olunca da nerenin tiklancagi belirsiz

Ana ekranda belli olmuyor. İçine girince oluyor sadece
Dostum bunun kumanda kontrolü ile alaka seviyesi nedir?! Ana Menüde gözükmüyor launcher kullanacaksın göreceksin uygulamaları eğer Sinetech üstadı takip eden biriysen bunu bilmelisin?

Diziler kısmında kumanda stabil çalışmıyor
Filmler kısmında 4/5 film denedim hepsinde video hatası 4 diye bir hata verdiği için filmler açılmadı.
Vip sinema kısmındaki kanallar siyah ekranda kalıyor bunun dışında uygulama genel olarak fena değil.

Diziler kısmında kumanda stabil çalışmıyor
Filmler kısmında 4/5 film denedim hepsinde video hatası 4 diye bir hata verdiği için filmler açılmadı.
Vip sinema kısmındaki kanallar siyah ekranda kalıyor bunun dışında uygulama genel olarak fena değil.
Düzeltilecek efendim VİP Sinema bu gece aktif olacak, Diziler ve Filmlerde ki hatalarda en yakın zamanda giderilecek.

Reklamsız sürümden reklam fışkırıyor nasıl reklamsız anlamadım
Nasıl reklam fışkırıyor bi açıklasana? Cihaza ilk kurunca oraya da kocaman yazmışız "ilk girişte sadece bir reklam çıkar ardından siz uygulamanın verilerini silmediğin sürece reklam çıkmaz" diye?

Belli olmuyor mu? Emin misiniz bizim uygulamamızı indirdiğinize? Daha nasıl belli olmalı acaba? 😂🤔
kumanda ile hangi bölüme müdahale edileceği seçilemiyor tıklama işi körleme oluyor resimde işaretlediğim gibi herhangi bir simge kısımlar arası atlama yapsa seçme şansımız olur

Ekli dosyalar

• compressed_1751486342816.jpeg
    compressed_1751486342816.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 16
E
Herkese selamlar dostlar. Sizlere daha öncelerden Sinetech ustamızında paylaşmış olduğu Puluto TV uygulamamızdan bahsetmek istiyorum. Uygulamamız sayesinde piyasada ki bir çok ücretli platformlarda sunulan kanalları bedava ve reklamsız şekilde izleyebilirsiniz. Uygulamamız hem Android Telefonlar hem de Android TV'ler için uyumludur. Bizim tavsiyemiz tüm kanalların sorunsuz açılması için uygulamamızı Android TV'niz'de kullanmanız. Çoğu kanal geç açılabilir lütfen bekleyiniz elbet açılacaktır. İşte uygulamamızda ki içerikler;
– Ulusal kanallar,
– Haber kanalları,
– Belgesel kanalları,
– Çocuk kanalları,
– Spor kanalları,
– be!N SPORTS kanalları,
– Sinema kanalları ve
– VİP Sinema Kanalları!

🖼️ Uygulamamız içerisinden bir kaç fotoğraf sizlerle;

Ekli dosyayı görüntüle 9540
Ekli dosyayı görüntüle 9541
Ekli dosyayı görüntüle 9542
Ekli dosyayı görüntüle 9543
Ekli dosyayı görüntüle 9544

• İndirmek için:
• Reklamsız versiyon:
• Telegram kanalı:
• Telegram sohbet grubu:
• Telegram yetkili iletişim:

📣 ÖNEMLİ NOT! Reklamsız versiyonda ilk uygulamayı kurup açışınızda girişte bir adet reklam çıkar ve Ayarlar'dan uygulamanın 'Verilerini' silmediğiniz sürece bir daha reklam karşınıza çıkmaz, çıkmayacaktır.

🦠 DİKKAT! Eğer uygulamayı kurarken cihazınız virüs uyarısı verirse aldırış etmeyiniz. Dosyada herhangi bir virüs yoktur sadece reklam engelleyici yazılım kodlandığı içindir. Güvenerek ve tereddütsüz kurabilirsiniz.

🌐 SON DURUM HAKKINDA BİLGİLENDİRME! Uygulamamız içerisine seç-izle şeklinde Dizi ve Film izleme bölümü eklenmiştir! Keyifli seyirler dileriz... ⚡

🔤 Uygulama hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi dikkate aldığımızı bildirmek istiyoruz. Keyifli seyirler dileriz... 🌟
Ellerinizesağlik güzel bir uygulama emeyin icin teṣekkürler

Geri