Samsun5555
Üye
- Konular
- 2
Bende de android TV de çalışmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
zaten çalışmaz bu mobil telefonlar için açıklamayı okusaydınız keşkeBende calismadi android tv box
tabiki çalışmaz bu mobil telefonlar içinBende de android TV de çalışmadı
Mobil cihazda video oynayıcıdan çıkmak için sol üst köşede (x) tıklayın video kapanır ve kanal listesi gelir@atakan1983 merhaba emeğinize sağlık.
Bir sorum olacak telefon s24fe mobil cihazda açılan playerdan geri tuşuna basınca menü yerine programdan çıkıyor.
mobil sürümle android tv sürüm aynı kaynak uygulamayı arka plandan kapatıp açın tekrar deneyin mobil sürüm şu an çalışıyor gözüküyormerhaba site çok güzel android tv yi indirip denedim reklamdan sonra ekranda hiç yayın yoktu bilginiz olsun![]()
Benim telefon uygulamasında x görünmüyormobil sürümle android tv sürüm aynı kaynak uygulamayı arka plandan kapatıp açın tekrar deneyin mobil sürüm şu an çalışıyor gözüküyor
Benim telefon uygulamasında x görünmüyor.Mobil cihazda video oynayıcıdan çıkmak için sol üst köşede (x) tıklayın video kapanır ve kanal listesi gelir
inan bazı android telefonlarda nedense (x) işareti çıkmıyor çok uğraştım ama olmadıBenim telefon uygulamasında x görünmüyor.
Olmaz ise sorun değil
Sorun değil emeğinize sağlıkinan bazı android telefonlarda nedense (x) işareti çıkmıyor çok uğraştım ama olmadı
Beşiktaş HT SPOR İZLE
Rica ederim güle güle izleyinEline sağlık web uygulaması çok güzel olmuş
Mor kanallar olmayacak o ayrı bir mecraEllerine sağlık kardeşim..mor kanallar yok sanırım