📱 KabloWebTV Mobil (Android/ iOS) 📱

Hocam emeğinize sağlık çok güzel uygulama olmuş daha fazla kanal eklerseniz çok güzel olur şimdiden teşekkür ederim

Hocam emeğinize sağlık çok güzel uygulama olmuş daha fazla kanal eklerseniz çok güzel olur şimdiden teşekkür ederim
Rica ederim iyi seyirler dilerim
Fazla kanal mevzusuna gelince kaynaktan ne yayın gelirse onu direk izliyoruz yani şimdilik 148 kanal ama ileride servere kanal eklenirse olur

Arkadaşlar merhaba KabloWebTV Mobil Uygulmasını kullanımınıza sunuyorum umarım beğenirsiniz

Android uygulama

benim gibi iphone kullanan arkadaşlar içinde bir site yaptım tarayıcıdan direk açabilirsiniz dokunmatik uyumlu tarayıcıdan örnek safari veya chrome ana ekrana ekle dediğiniz zaman ana ekran bir uygulama simgesi gibi durur dokunduğunuz zaman direk yayınlara erişirsiniz video izlerken ana kanal listesine ulaşmak için sol üst köşedeki (x) işaretine basın

iphone için
Ekli dosyayı görüntüle 10405
Ekli dosyayı görüntüle 10407
Ekli dosyayı görüntüle 10406

huawei tablette kanal açtıktan sonra geri tuşuyla kanal listesine dönülmüyor. direk uygulamadan çıkıyor

Android telefonum yok ama yayın aynı kaynaktan geliyor altyapısı aynı
Kusura bakma , çok özür dilerim yanlış yüklemişim ondan kaynaklanmış oluyor!
Kabloweb Mobil v1.2 ve kabloweb TV v1.1 arasında farklılık varmı ? Televizyon için hangisini tavsiye edersiniz?
Saygılar ve emeğinize sağlık!

Kusura bakma , çok özür dilerim yanlış yüklemişim ondan kaynaklanmış oluyor!
Kabloweb Mobil v1.2 ve kabloweb TV v1.1 arasında farklılık varmı ? Televizyon için hangisini tavsiye edersiniz?
Saygılar ve emeğinize sağlık!
Estağfurullah kablowebtv olanı android tv kuamanda destekli o yüzden mobil cihazda kullanımı sıkıntılı
O yüzden iki farklı sürüm yaptım
Televizyon için Öneri - KabloWEB TV Yayında (Reklamsız) bunu kurarsan sıkıntı yaşamazsın ama kurmadan önce ilk sayfadaki açıklamaları okursanız sevinirim iyi seyirler tekrar teşekkürler

Estağfurullah kablowebtv olanı android tv kuamanda destekli o yüzden mobil cihazda kullanımı sıkıntılı
O yüzden iki farklı sürüm yaptım
Televizyon için Öneri - KabloWEB TV Yayında (Reklamsız) bunu kurarsan sıkıntı yaşamazsın ama kurmadan önce ilk sayfadaki açıklamaları okursanız sevinirim iyi seyirler tekrar teşekkürler

reis playeri degistirsen sorun gider hls.js kutubanesinden sorunlu en makulu plyr playere cevirsen kumandadan geri sorunun gider genede sen bilirsin bak bende senin yayinlarin var kumandada sorun yasanmiyor

Lütfen desteğini kesme. İPhone için kullanıyorum. 10 numara olmuş. Ellerine sağlık.
Eyvallah 👍Sıkıntı yok kardeşim iyi seyirler 📺kaynak bozulmadığı sürece destek devam bende iphone kullanıcısıyım zaten
İphone ne kadar kapalı kutu olduğunu en iyi bilenlerdenim

Geri