Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@atakan1983
Hocam eline sağlık az önce reklam mesajlarından sonra uygulamayı indirip kurdum gerçekten reklam çıkıyor sizin dediğiniz gibi appcreator reklamları basmış bende modlayıp bütün reklamları kaldırdım fazlasıyla test etmedim ama kontrol ettiğim süre kadarıyla herhangi bir reklam vs çıkmadı istersen modladığım sürümü upload edip link verebilirim.kral
patrOn DM den APK sini atarmısın@atakan1983
Hocam eline sağlık az önce reklam mesajlarından sonra uygulamayı indirip kurdum gerçekten reklam çıkıyor sizin dediğiniz gibi appcreator reklamları basmış bende modlayıp bütün reklamları kaldırdım fazlasıyla test etmedim ama kontrol ettiğim süre kadarıyla herhangi bir reklam vs çıkmadı istersen modladığım sürümü upload edip link verebilirim.
eline sağlık güzel yapmışsın@atakan1983
Hocam eline sağlık az önce reklam mesajlarından sonra uygulamayı indirip kurdum gerçekten reklam çıkıyor sizin dediğiniz gibi appcreator reklamları basmış bende modlayıp bütün reklamları kaldırdım fazlasıyla test etmedim ama kontrol ettiğim süre kadarıyla herhangi bir reklam vs çıkmadı istersen modladığım sürümü upload edip link verebilirim.
gönderdim hocameline sağlık güzel yapmışsın
iyi olur benim yüzümden olmadığı belli oldu
sen bana apk at özelden ben upload edip linki yenilerim
konu sahibine ilettim kendisi konuda paylaşır linkipatrOn DM den APK sini atarmısın
Eyvallah kardeşim eline sağlıkgönderdim hocam![]()
elinize sağlık. bizim güncellemek için silip tekrar yüklememiz mi gerekiyor?Geri tuşuna basınca uygulamadan atma problemi düzeltildi @parstv çok teşekkürler
hayır ben içindeki dosyalarda güncelleme yaptım eğer programınız arka planda açık ise kapatıp tekrar başlatınelinize sağlık. bizim güncellemek için silip tekrar yüklememiz mi gerekiyor?
Bir deneyelim bakalım eğer normal ayarlar bölümü bozulmazsa onu eklerizÇok seri yayın alıyor ve kesintiye uğramıyor birde tembeller için Favori bölümü olsaymış tadından yenmez.
Kumanda desteği ilk yapıldığından beri var televizyonumda kullanıyorumHocam Boxda biraz zordu kumanda desteği yoktu sanırsam
Öncellikle yorumun için teşekkürler uygulamayı appcreator sitesi ile yaptım fakat bir sıkıntısı sadece mobil uygulama olarak gördüğü için nvidia cihaz bende de vat maalesef logosu ana ekranda göstermek için uygulamayı tekrar yeniden Android studio ile yeniden yapmak gerekli ama benim program seviyem az o yüzden şimdilik launcher ile idare edeceğizgayet başarılı buldum , bir nacizane istek , history channel ile davinci tv eklenebilir mi.? ayrıca nvidia tv ye yükledim , uygulama olarak ana ekranda çıkmadı. yüklü uygulamalardan çalıştırdım. bu konuda ve favori ekleme ile ilgili bir geliştirme yapılabilir. arkadaşın ellerine sağlık
Eline Saglik Atakan KardesimÖncellikle yorumun için teşekkürler uygulamayı appcreator sitesi ile yaptım fakat bir sıkıntısı sadece mobil uygulama olarak gördüğü için nvidia cihaz bende de vat maalesef logosu ana ekranda göstermek için uygulamayı tekrar yeniden Android studio ile yeniden yapmak gerekli ama benim program seviyem az o yüzden şimdilik launcher ile idare edeceğiz