Kablosuz ve Kablolu Kullanım Farkını Yaratan Aracılar

5
16 ile engel tanımıyorsun ama kardeşim onu ne yapacağız 😂 500 olsa ne olur VPN'e mahkum ettikten sonra.

Gerçi VPN ile 300 civarı görüyor o da ayrı 😃

@neocan 500'lük hızı mı o aralıkta alıyorsunuz WiFi 5 cihazla yoksa 1000'lik hızı mı? Yani 1000 ise o hız normal 5 GHz bandındaki wi-fi 5 modem ile ama 500 ise de benim 10 yıllık WiFi 5 router'a göre yine normal diyebilirim.
500 lük hocam

16 ile engel tanımıyorsun ama kardeşim onu ne yapacağız 😂 500 olsa ne olur VPN'e mahkum ettikten sonra.

Gerçi VPN ile 300 civarı görüyor o da ayrı 😃

@neocan 500'lük hızı mı o aralıkta alıyorsunuz WiFi 5 cihazla yoksa 1000'lik hızı mı? Yani 1000 ise o hız normal 5 GHz bandındaki wi-fi 5 modem ile ama 500 ise de benim 10 yıllık WiFi 5 router'a göre yine normal diyebilirim.
Elhamdülillah abi kendi çapımızda yapıyoz bi şeyler işte 😅

Superonline da böyle bir şey var abi bazı kullanıcılar %100 ün üstünde internet hızı alabiliyolar ve stabilite için cat6 gerçekten gerekiyor hem stabil bir hız alıyosun hemde fiber optik misali gecikme değeri aşırı düşüyor senin ping değerine bakılırsa sunucuya bağlanma hızın 3 ms efsane bir gecikme değeri. Ben genelde mobilde oyun oynarım bu değer oyunda 3 aşağı 5 yukarı bir değer verir acaip oyun oynanır bununla😅
Ben superonline a ilk abone olurken adamın dediği, "Söylenen değer diğer firmalardaki gibi maksimum değer değil, minimum değer. Üstü olur altı olmaz" Tabi bu söylenen her yerde aynı mı bilemiyorum.

Ben superonline a ilk abone olurken adamın dediği, "Söylenen değer diğer firmalardaki gibi maksimum değer değil, minimum değer. Üstü olur altı olmaz" Tabi bu söylenen her yerde aynı mı bilemiyorum.
Abi alt üst fark etmiyor her ikiside oluyor mesela sen yüzde yüzün üstünde hız alıyosun ama ben yüzde 80 alabiliyorum çünkü paketlerin ismine bakarsan mesela 100 mbps' e kadar yazar yani 100 e kadar kaç alabilirsen demek oluyo superonline bu şekil çalışıyor

Bir şey diyecem hocam bu wifi kablo olayı demisken ben mi 10 t pro aldım geçen ay vol lt wifi araması vardı bı anda kayboldu sebebsiz başka telde volt lt alıyor hat çözemedim gitti

Abi alt üst fark etmiyor her ikiside oluyor mesela sen yüzde yüzün üstünde hız alıyosun ama ben yüzde 80 alabiliyorum çünkü paketlerin ismine bakarsan mesela 100 mbps' e kadar yazar yani 100 e kadar kaç alabilirsen demek oluyo superonline bu şekil çalışıyor
Ben alırken 'e kadar değildi işte. 200 ile başlamıştım, kablo ile minimum 205-210 veriyordum. Sakin saatlerde 350 leri görmüşlüğüm vardı

Bir şey diyecem hocam bu wifi kablo olayı demisken ben mi 10 t pro aldım geçen ay vol lt wifi araması vardı bı anda kayboldu sebebsiz başka telde volt lt alıyor hat çözemedim gitti
Ayarlara gir mobil ağlar de hangi hattı kullanıyorsan üstüne tıkla altta wifi araması seçeneği var o ayarı kontrol et

Kablo hattına bağlı 90 indirme 20 yükleme veren paket var 80 indirme 30 yükleme var 99 indirme 12 yükleme veren var pakete altyapıya bağlı stabil vermiyo

Ben alırken 'e kadar değildi işte. 200 ile başlamıştım, kablo ile minimum 205-210 veriyordum. Sakin saatlerde 350 leri görmüşlüğüm vardı
İşte dediğim gibi yüzde yüz üstünde verebiliyor alt yapıda önemli burada 100 e kadar pakette sen 105 alabiliyoken aynı pakette ben 85 alabiliyorum yani şansa bahta abi

Ara müşteri hizmetlerini halleder. Bir arkadaşa da olmuştu.

Ayarlara gir mobil ağlar de hangi hattı kullanıyorsan üstüne tıkla altta wifi araması seçeneği var o ayarı kontrol et
Hepsi açık telefona imei bile attım tr cihaz bide düzelmedi güncelleme vs yapmadık

Son düzenleme:
Bende redmi note 12 var imei atılı vaziyette öyle bir sıkıntı yaşamadım

Screenshot 2025 05 29 20 55 58 409 comsecandroidappsbrowser
Bak yukarı şu an aktif

bilerek yapıyorlar yurtdışı paketi alım diye yaptılar başkasının hattını takıyorum düzgün
Sen yurt dışında kullanmaya çalışıyorsan o normal gibi ama trde kullanmaya çalışıyosan bilmiyom

Elimden gelse telsiz kullancam yasak olmasa
Onunda frekans sıkıntısı var işte frekanslar karışınca polislerle iletişime geçiyosun küçükken vardı telsiz mahallede beklerdim frekans denk gelirse polislerle konuşuyodum 😅

Geri