fener09
Paylaşımcı
- Konular
- 13
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hiçbir bluetooth servisinin çalışmaması bir sorun.Ekli dosyayı görüntüle 8987
hizmetlerde bu şekilde
Böyle olunca insan elinin altında olsa da aynı sorunlarla karşılaşıp sorunları halledebilse demiyor değil.Ekli dosyayı görüntüle 8989
kaldırdım tekrar ekledim yine aynı bende sorun herhalde şu işleri bir türlü anlayamadık gittik becermedik
eminim çok basit bir çözümü vardır fakat bizim gibi cahiller işte bakınıp duruyoruz anlamayınca zorBöyle olunca insan elinin altında olsa da aynı sorunlarla karşılaşıp sorunları halledebilse demiyor değil.
Maalesef yönlendiren için hava hoş. Nasıl olabileceğini önceki tecrübelere göre söylüyoruz ama haklısınız belki en kolay adımı gözden kaçırıyorsunuzdur.
Bu arada bir diğer aklıma gelen Windows 7'de var mıydı tam hatırlamıyorum ama ilk attığınız resimde Ses başlıklı yani tek hoparlör görünüyordu hani. Orada sağ tıklama yapabiliyor musunuz? Aktif veya Pasif ses aygıtlarını göstermesi gibi seçenekler var gibiydi. Yine de bence aktif olarak görünen hoparlörün listede olması gerekiyordu.
Böyle durumlarda aygıt yöneticisinden tamamen tüm sürücülerini kaldırmak, bilgisayarı yeniden başlatıp bluetooth'u açarak hoparlörü eklemeye çalışmak ilk yapacağım şey olurdu. Daha doğrusu genelde öyle oluyordu. Biliyorsunuz bizde normalde ilk öneri "Bir aç kapa düzelir" olduğu için ve işe de yaradığı için denemek gerekebilir.
Kendinize o yakıştırmayı yapacağınız bir durum değil bence öyle söylemeyin.eminim çok basit bir çözümü vardır fakat bizim gibi cahiller işte bakınıp duruyoruz anlamayınca zor
Böyle olunca insan elinin altında olsa da aynı sorunlarla karşılaşıp sorunları halledebilse demiyor değil.
Maalesef yönlendiren için hava hoş. Nasıl olabileceğini önceki tecrübelere göre söylüyoruz ama haklısınız belki en kolay adımı gözden kaçırıyorsunuzdur.
Bu arada bir diğer aklıma gelen Windows 7'de var mıydı tam hatırlamıyorum ama ilk attığınız resimde Ses başlıklı yani tek hoparlör görünüyordu hani. Orada sağ tıklama yapabiliyor musunuz? Aktif veya Pasif ses aygıtlarını göstermesi gibi seçenekler var gibiydi. Yine de bence aktif olarak görünen hoparlörün listede olması gerekiyordu.
Böyle durumlarda aygıt yöneticisinden tamamen tüm sürücülerini kaldırmak, bilgisayarı yeniden başlatıp bluetooth'u açarak hoparlörü eklemeye çalışmak ilk yapacağım şey olurdu. Daha doğrusu genelde öyle oluyordu. Biliyorsunuz bizde normalde ilk öneri "Bir aç kapa düzelir" olduğu için ve işe de yaradığı için denemek gerekebilir.
Evet sağ tıklayınca pasif aygıtları göster gibi bir seçenek var mı hoparlörün üstündeyken?Ekli dosyayı görüntüle 8991
bunu dediniz herhalde
devre dışı bırakılmış aygıtları göster aktif ediyorum değişen bir şey yokEvet sağ tıklayınca pasif aygıtları göster gibi bir seçenek var mı hoparlörün üstündeyken?
Yalnız burada bluetooth hoparlörün görünmemesi sorun aslında. Aygıtlat ve Yazıcılar altında görünmesine rağmen ünlem işareti vs olsaydı sürücü sorunu derdik ama direkt ismiyle ekleyebildiyse o kısımda sorun olmaması gerekiyor.
Bir de bluetooth ayarlarınıza bakın bilgisayardan. Oradan başlatmanız veya açmanız gereken hizmetler olabilir ses kontrol panelinde bluetooth hoparlörün görünebilmesi için.
Baktım baktım ama ürüne özel sürücü sayfası da yok. Özel bir uygulaması kurulabiliyor olsaydı belki desteklerdi olayı. GoSmart marka sanırım. Satışta ürün olan sayfalar var ama alıp da kullanan yorumlara da denk gelemedim. Yine de genel anlamda bence Windows 7'ye az da olsa kullanıp hakim birisinden birebir yardım almanız. Tahminimce sizin uğraştığınızın daha kısa süresinde belki bir iki tık ile halledeceklerdir.devre dışı bırakılmış aygıtları göster aktif ediyorum değişen bir şey yok
diğer kızımın kulandığı yeni aldığımız WİN10 kurulu laptopta sorun yaşamadım çalıştı bunda nediye olmuyor anlamadım WİN7 olmasındanmı yoksa laptopun eski olmasındanmı kaynaklı bilemedimBaktım baktım ama ürüne özel sürücü sayfası da yok. Özel bir uygulaması kurulabiliyor olsaydı belki desteklerdi olayı. GoSmart marka sanırım. Satışta ürün olan sayfalar var ama alıp da kullanan yorumlara da denk gelemedim. Yine de genel anlamda bence Windows 7'ye az da olsa kullanıp hakim birisinden birebir yardım almanız. Tahminimce sizin uğraştığınızın daha kısa süresinde belki bir iki tık ile halledeceklerdir.
Olur ama etkisi olmazBluetooth sürümleri farklı olamaz mı?