Yardım Kablosuz Hoparlörü Laptopa Bağlama Sorunu

Ayrıca Aygıt yöneticisine girip o hoparlörü Bluetooth aygıtları arasında görüyorsanız sürücüsüyle birlikte tamamen kaldırıp yeniden eşleştirerek sürücülerinin yeniden yüklenmesini de sağlayabilirsiniz çözüm adımlarına ek olarak.

Muhtemel ilk sebep windows 7 kullanıyor olmanız bana göre. Her şeyi kurmak ve doğru olanı kurmak zorunda olmaktan dolayı Windows 10 ve sonrasındaki otomatik yükleme ve sürücü bulma adımları ve hatta daha iyi sorun giderici işlemleri bundan kurtarıyor ama mecbursanız maalesef biraz uğraştıracaktır böyle konularda.

Ekli dosyayı görüntüle 8989
kaldırdım tekrar ekledim yine aynı bende sorun herhalde şu işleri bir türlü anlayamadık gittik becermedik
Böyle olunca insan elinin altında olsa da aynı sorunlarla karşılaşıp sorunları halledebilse demiyor değil.
Maalesef yönlendiren için hava hoş. Nasıl olabileceğini önceki tecrübelere göre söylüyoruz ama haklısınız belki en kolay adımı gözden kaçırıyorsunuzdur.

Bu arada bir diğer aklıma gelen Windows 7'de var mıydı tam hatırlamıyorum ama ilk attığınız resimde Ses başlıklı yani tek hoparlör görünüyordu hani. Orada sağ tıklama yapabiliyor musunuz? Aktif veya Pasif ses aygıtlarını göstermesi gibi seçenekler var gibiydi. Yine de bence aktif olarak görünen hoparlörün listede olması gerekiyordu.

Böyle durumlarda aygıt yöneticisinden tamamen tüm sürücülerini kaldırmak, bilgisayarı yeniden başlatıp bluetooth'u açarak hoparlörü eklemeye çalışmak ilk yapacağım şey olurdu. Daha doğrusu genelde öyle oluyordu. Biliyorsunuz bizde normalde ilk öneri "Bir aç kapa düzelir" olduğu için ve işe de yaradığı için denemek gerekebilir.

Böyle olunca insan elinin altında olsa da aynı sorunlarla karşılaşıp sorunları halledebilse demiyor değil.
Maalesef yönlendiren için hava hoş. Nasıl olabileceğini önceki tecrübelere göre söylüyoruz ama haklısınız belki en kolay adımı gözden kaçırıyorsunuzdur.

Bu arada bir diğer aklıma gelen Windows 7'de var mıydı tam hatırlamıyorum ama ilk attığınız resimde Ses başlıklı yani tek hoparlör görünüyordu hani. Orada sağ tıklama yapabiliyor musunuz? Aktif veya Pasif ses aygıtlarını göstermesi gibi seçenekler var gibiydi. Yine de bence aktif olarak görünen hoparlörün listede olması gerekiyordu.

Böyle durumlarda aygıt yöneticisinden tamamen tüm sürücülerini kaldırmak, bilgisayarı yeniden başlatıp bluetooth'u açarak hoparlörü eklemeye çalışmak ilk yapacağım şey olurdu. Daha doğrusu genelde öyle oluyordu. Biliyorsunuz bizde normalde ilk öneri "Bir aç kapa düzelir" olduğu için ve işe de yaradığı için denemek gerekebilir.
eminim çok basit bir çözümü vardır fakat bizim gibi cahiller işte bakınıp duruyoruz anlamayınca zor

eminim çok basit bir çözümü vardır fakat bizim gibi cahiller işte bakınıp duruyoruz anlamayınca zor
Kendinize o yakıştırmayı yapacağınız bir durum değil bence öyle söylemeyin.
Yaptığınız işi yanlış hatırlamıyorsam bu konularla ilginizin olmaması da çok normal.

Belki biraz google araştırması işe yarayabilir. Konu anlatımları zor gelebilir ama videolarda özellikle windows 7 bluetooth headset veya headphone not showing in device list gibi arama sonuçları çıkarsa tanıdık şeyleri görüp çözüm adımlarını izleyerek daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz.

Ssss
bunu dediniz herhalde

Evet sağ tıklayınca pasif aygıtları göster gibi bir seçenek var mı hoparlörün üstündeyken?

Yalnız burada bluetooth hoparlörün görünmemesi sorun aslında. Aygıtlat ve Yazıcılar altında görünmesine rağmen ünlem işareti vs olsaydı sürücü sorunu derdik ama direkt ismiyle ekleyebildiyse o kısımda sorun olmaması gerekiyor.

Bir de bluetooth ayarlarınıza bakın bilgisayardan. Oradan başlatmanız veya açmanız gereken hizmetler olabilir ses kontrol panelinde bluetooth hoparlörün görünebilmesi için.

Evet sağ tıklayınca pasif aygıtları göster gibi bir seçenek var mı hoparlörün üstündeyken?

Yalnız burada bluetooth hoparlörün görünmemesi sorun aslında. Aygıtlat ve Yazıcılar altında görünmesine rağmen ünlem işareti vs olsaydı sürücü sorunu derdik ama direkt ismiyle ekleyebildiyse o kısımda sorun olmaması gerekiyor.

Bir de bluetooth ayarlarınıza bakın bilgisayardan. Oradan başlatmanız veya açmanız gereken hizmetler olabilir ses kontrol panelinde bluetooth hoparlörün görünebilmesi için.
devre dışı bırakılmış aygıtları göster aktif ediyorum değişen bir şey yok

devre dışı bırakılmış aygıtları göster aktif ediyorum değişen bir şey yok
Baktım baktım ama ürüne özel sürücü sayfası da yok. Özel bir uygulaması kurulabiliyor olsaydı belki desteklerdi olayı. GoSmart marka sanırım. Satışta ürün olan sayfalar var ama alıp da kullanan yorumlara da denk gelemedim. Yine de genel anlamda bence Windows 7'ye az da olsa kullanıp hakim birisinden birebir yardım almanız. Tahminimce sizin uğraştığınızın daha kısa süresinde belki bir iki tık ile halledeceklerdir.

Tekrar etmekte fayda var. Windows bu tür aygıtların sürücülerini kendi deposundan kurarken ya da güncelleme yaparken alakasız şeyler yükleyebiliyor. Hele bir de cihazınızda kullanılan wifi modulü combo ise ''wifi+bluetooth'' herşey yolunda görünse bile sağlıklı çalışmaz.

Örn: bluetooth cihazları bağlı görünür fakat, ses alamazsınız. Örn: Wifi de sürekli kopmalar yaşarsınız. Örn: 2.4 ghz'de çalışan kablosuz mouse gibi cihazları ayırdığınızda wifi+bluetooth düzgün çalışmaya başlar. vs vs.. ( saçma gelebilir ama oldu )

Windows 10 da aynısı başıma geldiği için bunları yazdım. Nasıl çözüldü .!? aygıt yöneticisinden modül veya modüllerin gerçek aygıt kimliklerini tespit ederek , doğru sürücüleri kurmakla sorun çözülmüştür. ( Laptop çok eski ve modüller dahi değiştirildiği için , üretici firma da sürücüler bulunamamıştır. )

Baktım baktım ama ürüne özel sürücü sayfası da yok. Özel bir uygulaması kurulabiliyor olsaydı belki desteklerdi olayı. GoSmart marka sanırım. Satışta ürün olan sayfalar var ama alıp da kullanan yorumlara da denk gelemedim. Yine de genel anlamda bence Windows 7'ye az da olsa kullanıp hakim birisinden birebir yardım almanız. Tahminimce sizin uğraştığınızın daha kısa süresinde belki bir iki tık ile halledeceklerdir.
diğer kızımın kulandığı yeni aldığımız WİN10 kurulu laptopta sorun yaşamadım çalıştı bunda nediye olmuyor anlamadım WİN7 olmasındanmı yoksa laptopun eski olmasındanmı kaynaklı bilemedim

Seseses
Aygıt ekle kısmında aktir ama
Ssss
burada da olması gerekiyor mutlaka sorun buradanmı kaynaklı acaba
ayrıca -Yapılandı -Varsayılan Yap - Özellikler kısımlarrı hiçbir şekilde aktif değil pasif durumda

aygıt yönrticisi bluetooth radyoları bluetooth sagtıkla özellikler ayrıntılar sekmesi donanım kimlikleri deger yazan yerdekileri kopyala internette tara pc marka modeline göre olan driver yükle işlem tamamdır
örnek benimki bu
USB\VID_0A5C&PID_2101&REV_0100
yazılımda burda

Geri