Yardım Kablosuz Hoparlörü Laptopa Bağlama Sorunu

fener09

Paylaşımcı
Konular
13
Yeni almış olduğum bluetooth özellikli kablosuz hoparlörü bir türlü laptopa bağlantısını yapamadım Win 7 yedi yüklü laptopda

aşağıdaki programı yönetici olarak çalıştırıp driver güncelliormu deneyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• WUMT.rar
    1.8 MB · Görüntüleme: 5
En son ihtimal olarak söylüyorum . Bluetooth sürücülerinde sıkıntı olabilir, kaldırıp tekrar yükleyin.

o zaman driver pack genius da deneyebilirsiniz

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

aslında en kolayı laptopun'un altında seri numarası olur
o seri numarasını google 'ye yazarak direkt kendi resmi sitesinden bluetooth driver bulmak en mantıklısı.
direkt driver ile değil de yazılımsal driver ile sorununuz çözülecektir.

Sorun bluetooth sürücüsünü bu şekilde yüklemekle çözülemez gibi duruyor. Yeni nesil bir bluetooth hoparlör ise desteklendiği işletim sistemlerini kutusu veya kılavuzu üzerinde yazar. Genellikle de en az Windows 10 kullanılacağı düşünülerek üretilmiştir muhtemelen sürücü ve bağlanma sorunu yaşanmayacağı düşünülmüştür böyle olursa da. Aksi halde kılavuz veya kutusunda Windows 7 desteği konusunda da ibareler olur.

@fener09 acaba kullanmaya çalıştığınız bluetooth hoparlörün marka ve modelini tam olarak yazar mısınız? En azından emin olabilir ve boşa kürek çekmenizi de önleyebiliriz belki.

Seseses
burada aktif olarak gözüküyor fakar bir türlü sesi aktarmıyor laptopun kendi hoparlöründen veriyor sesi

Demek ki sürücü probleminiz yok değil mi?

O görseldeki blueooth aygıtına sağ tıklayıp en üstte olması lazım ses özelliklerine girince bağlı ses aygıtlarını gösteren ekran açılacak mı bakar mısınız?
Orada hoparlör mikrofon bluetooth aygıtı vs hepsi alt alta olur ve laptop hoparlöründen geliyorsa ses ona ait olanda yeşil ibare olur varsayılan olduğuna dair.

O listeden hoparlör olarak bunu seçip varsayılan olarak seçer misiniz alttan

budur
Siz zaten bilgisayara eşleştirmişsiniz cihazı gösterdiğiniz Yazıcılar ve Aygıtlar ekranından görünüyor.
Görünüşe göre tek yapmanız gereken varsayılan ses aygıtı olarak onu seçmeniz.

Bir önceki mesajım ve ardından @Sinetech 'in görsel olarak gösterdiği yeri bulmanız çözümü sağlamaya en yakın adım olabilir.

Şu anda bluetooth hoparlör açık mı?
Eğer öyleyse ve bilgisayara bağlı mı?

1749674837262

Burada bluetooth hoparlöre sağ tıklayıp aktif etmeniz gerekiyor olabilir. Üzerinde bir ünlem işareti olmadığından ve direkt ürün kodu göründüğünden zaten bağlanmışsınız olarak görünüyor ama resimden aktif mi pasif konumda mı seçemiyorum.

Ses aygıtları menüsünde görünmemesi şu anda bağlı olmayabileceğini ya da aktif olmayabileceğini düşündürüyor.

Ssssssssssssss
aktif ses gelmiyor laptoptan geliyor
acaba bizim emektar yaşlı 15 senelik ondanmı oluyor acaba oda benim gibi emeklilik zamanı gelmiş sizide uğaştırdık kusura kalmayın hakınızı helal edin meşgul ettim

Ekli dosyayı görüntüle 8985
aktif ses gelmiyor laptoptan geliyor
Bu simgeye sağ tıklayıp özelliklere ve oradan da servisler'e tıklayın açılacak ekranda.
İki üç tane seçenek olması lazım. Ses emici ya da ona benzer audio sink de yazabilir işaretli değilse işaretleyip tamam diyerek tekrar deneyin bakalım görünecek mi.

Bu simgeye sağ tıklayıp özelliklere ve oradan da servisler'e tıklayın açılacak ekranda.
İki üç tane seçenek olması lazım. Ses emici ya da ona benzer audio sink de yazabilir işaretli değilse işaretleyip tamam diyerek tekrar deneyin bakalım görünecek mi.
Se
bu şekilde belirtiğiniz gibi özellikler hiçbiri çıkmıyor

Geri