Kablonet m3u

emrxxxx

Üye
Konular
6
Kablonet yayınlarını paylaşan bir repo buldum. Paylaşan kişi (S) ile başlayan şahıs değil; repo sahibi bu forumdan mı emin değilim. Eğer buradaysa, reposunda paylaştığı için burada da paylaşıyorum — haberi olsun.
Şikayet edilmesin diye kaynak vermiyorum.

Geliştirdiğim oynatıcıya da ekledim, izlemek isteyen buradan ulaşabilir:
🔗

Keyifli seyirler dilerim.
Otomatik güncellenen url:

Spor kanalları:

Bu da listenin nasıl çekildiğine dair bir kanıt. Emek hırsızı gibi gereksiz çamur atmalar devam edilirse projeyi de paylaşabilirim. O yüzden üstelemeye gerek yok dostlar.
Video:

Son düzenleme:
Kablonet yayınlarını paylaşan bir repo buldum. Paylaşan kişi (S) ile başlayan şahıs değil; repo sahibi bu forumdan mı emin değilim. Eğer buradaysa, reposunda paylaştığı için burada da paylaşıyorum — haberi olsun.
Şikayet edilmesin diye kaynak vermiyorum. Bazı arkadaşlara güvendim, ağzımdan kaçırdım. Ne yapar eder, gidip şikayet edebilirler ama neyse… Gittiği yere kadar.

ID'ler değiştikçe bu arkadaş güncelliyor sanırım. Takipteyim; gerekirse konuyu tekrar güncellerim.

Geliştirdiğim oynatıcıya da ekleyeceğim şu an yok birazdan halledicem, izlemek isteyen buradan ulaşabilir:
🔗
Emek hırsızlıgı yapma o bahsettin kisi burda derli s dedin kisi @sakultah bu

Emek hırsızlıgı yapma o bahsettin kisi burda derli s dedin kisi @sakultah bu
Hayır, akıl var mantık var şimdi sakultah denen şahıs listeyi hiç bir yerde paylaşmazsa ve ben bu listeyi sürekli güncellersem ettiğin laf için özür dileyecek misin? Merak ediyorum.

Belki de sakultah benim bulduğum kaynaktan çekiyor listeyi ne biliyorsunuz?

Son düzenleme:
Hayır, akıl var mantık var şimdi sakultah denen şahıs listeyi hiç bir yerde paylaşmazsa ve ben bu listeyi sürekli güncellersem ettiğin laf için özür dileyecek misin? Merak ediyorum.
Kim kime özür dileyecek göreceğiz burda bi emek var onun emegine mi caliyorsun @sakultah bu kisi burda uykusuz gecelerde emek harcadı senin gibileri onun emegine calmak insanlikmi

Kim kime özür dileyecek göreceğiz burda bi emek var onun emegine mi caliyorsun @sakultah bu kisi burda uykusuz gecelerde emek harcadı senin gibileri onun emegine calmak insanlikmi
Böyle saçma sapan konuşacaksan benim konuma mesaj yazma.
Ben insan gibi açıklama yapıyorum, bana utanmadan iftira atıyorsun bir de söylediğim şeyi anlamamazlıktan geliyorsun.

neyin kavgası arkadaşlar adı üzerinde forum paylaşılırsa kullanan cok olur boşdan yere birbirinizi suclayıp kalp kırmayın saygılarımla

Yapan, paylaşan, emeği geçen herkese teşekkürler. Umarım iki günde patlamaz.
Aynen öyle, ben kendim yapmadım kendim yapmış gibi de paylaşmıyorum. Ek olarak listeyi kendim de güncelleyebilirim gerekli kodlara ulaştım.
Umarım herkes için faydalı olur kısa sürede sorun çıkmaz, dediğim gibi amacımız her zaman topluma, insanlara imkanımız yettiğince faydalı olmak. Keyifli seyirler dilerim tekrar.

Aynen öyle, ben kendim yapmadım kendim yapmış gibi de paylaşmıyorum. Listeyi kendim de güncelleyebilirim gerekli kodlara ulaştım.
Umarım herkes için faydalı olur dediğim gibi amacımız her zaman topluma, insanlara imkanımız yettiğince faydalı olmak. Keyifli seyirler dilerim tekrar.
Hocam bu tokenli sistem (yanlış biliyor olabilirim) bunu dosya olarak değilde sürekli url üzerinden 7/24 güncelleme gelse güzel olmaz mı

Linki kare icine Almissin kardesim yasak diye biliyorum bu durum uye olmayanlar linkleri gorebiliyor boyle olursa link yonlendirme olcak link kirmizi olcak kopyala yapistir diyecez android boxlarda kopyala olmuyor dikkate alirsan sevinirim,kolay gelsin

Linki kare icine Almissin kardesim yasak diye biliyorum bu durum uye olmayanlar linkleri gorebiliyor boyle olursa link yonlendirme olcak link kirmizi olcak kopyala yapistir diyecez android boxlarda kopyala olmuyor dikkate alirsan sevinirim,kolay gelsin
Tamamdır hocam uyardığın için teşekkürler.

Hocam bu tokenli sistem (yanlış biliyor olabilirim) bunu dosya olarak değilde sürekli url üzerinden 7/24 güncelleme gelse güzel olmaz mı
Url ekledim ama github şikayet edilince repoyu kapatıyor o yüzden bir alternatif bakıp dediğin sistemi kurmayı denerim hocam. Mesela google drive olabilir, orada ne kadar sürede ban yenir bilmiyorum ama direkt güncelleme yapılabilir. Link sabit kalıyor nasıl olsa.

Geri