Kablonet 1000mbps kullanan var mı

Dostlarım Merhaba Aranızda 1000 mphslik kablonet abonesi bulunuyor mu nasil stabilize ve sağlıklı çalışıyor mu.
Malum coultstream olsun Çeşitli iptv sağlayıcılar ve uygulamaları olsun bunları kullanırken bir sorun yaşanıyor mu ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
aynı oda da kullanıyorsan basarılı hem tv platformunu hemde ınt acısından ıyı ancak odadan odaya işe yaramaz devamlı kopma var turk telekom bu açıdan iyi ancak hıc bır kısıtlamaya maruz kalmamak istıyorsan vadafone dan şaşma açamıyacagı kapı yok

Uyarınız için teşekkür ederim hemen düzelttim dikkat etmemişim. Türknet kullanıyorum discord dahi engellenmesi yaşamadım stabilize hızım 85 alıyor fakat binaya kablonet kendi altyapısını döşemis 1000 hızı görünce ister istemez içim kaynadı 😄 tek korkum iptv, cloudstream gibi şeylerde sorun yaşamak oyun vs oynarken ping sorunum fln kalmaz aslında ama işte birazdaha sabretmek lazım galiba
hiç biini açmaz telif gozetıp engelı basıyor

Uyarınız için teşekkür ederim hemen düzelttim dikkat etmemişim. Türknet kullanıyorum discord dahi engellenmesi yaşamadım stabilize hızım 85 alıyor fakat binaya kablonet kendi altyapısını döşemis 1000 hızı görünce ister istemez içim kaynadı 😄 tek korkum iptv, cloudstream gibi şeylerde sorun yaşamak oyun vs oynarken ping sorunum fln kalmaz aslında ama işte birazdaha sabretmek lazım galiba
Bu arada yüksek hızlar ne kadar iyi olsa da tüm mesajları dikkate alın.

Aldınız ama o hızı destekleyen cihazlarınız var mı donanım açısından?
Aldınız ama yüksek hızlarda okuma yazma özelliği var mı depolama aygıtlarınızın?

Yani olur da alır kullanırsanız eğer öncesinde emin olun bu hızı en çok kullanmayı istediğiniz cihaz en fazla ne kadar hızı destekliyor diye.
Madem tamamını kullanamıyorum neden buna bu kadar para ödüyorum demek zorunda kalmayın sonra.

Şimdiden iyi eğlenceler eğer alırsanız.

Bu arada yüksek hızlar ne kadar iyi olsa da tüm mesajları dikkate alın.

Aldınız ama o hızı destekleyen cihazlarınız var mı donanım açısından?
Aldınız ama yüksek hızlarda okuma yazma özelliği var mı depolama aygıtlarınızın?

Yani olur da alır kullanırsanız eğer öncesinde emin olun bu hızı en çok kullanmayı istediğiniz cihaz en fazla ne kadar hızı destekliyor diye.
Madem tamamını kullanamıyorum neden buna bu kadar para ödüyorum demek zorunda kalmayın sonra.

Şimdiden iyi eğlenceler eğer alırsanız.
Hocam, evde tek olsak öyle, ama kalabalıksanız, paylaşıyorsanız da hız önemli. malesef ev içi görüşmeyi bile WhatsApp'tan yaptığımız oluyor. Artık çamaşır mak, alarm, klima vs bile internete bağlı, 70 lik nineler torun fotolarına Facebook tan bakıyor, marketlerde fiyat karşılaştırıyor.
Buna gavurların Availability-hazırda olma, bulunma dediği tarzda yaklaşmak lazım bence. Elimizde olsun, gerekirse kullanırız gibi. Haftada bir kere 1 saat kullandığımız süpürgeye, ütüye dünya para ödüyoruz neticede
Şu da var, geçen yıl 300 ödediğim 100 mbps tarife 350 tl oluyor, adam diyor ki, 400 tl öde, hızın 500 olsun. İnsan da istiyor tabi. Çocuk 2 gün evden çalışıyor, o günlerde 2 ayrı kurs alıyor, interaktif, çift laptop, sürekli stream
Geçen yıl nasıldı, evde en popüler sözlerden biri, "torrent indiren kapasın yaaa" idi. Yani 50-100 tl fazla üzmeyecekse, kullanamasak da zararı yok

Son düzenleme:
Hocam, evde tek olsak öyle, ama kalabalıksanız, paylaşıyorsanız da hız önemli. malesef ev içi görüşmeyi bile WhatsApp'tan yaptığımız oluyor. Artık çamaşır mak, alarm, klima vs bile internete bağlı, 70 lik nineler torun fotolarına Facebook tan bakıyor, marketlerde fiyat karşılaştırıyor.
Buna gavurların Availability-hazırda olma, bulunma dediği tarzda yaklaşmak lazım bence. Elimizde olsun, gerekirse kullanırız gibi. Haftada bir kere 1 saat kullandığımız süpürgeye, ütüye dünya para ödüyoruz neticede
Şu da var, geçen yıl 300 ödediğim tarife 350 tl oluyor, adam diyor ki, 400 tl öde, hızın 500 olsun. İnsan da istiyor tabi. Çocuk 2 gün evden çalışıyor, o günlerde 2 ayrı kurs alıyor, interaktif, çift laptop, sürekli stream
Geçen yıl nasıldı, evde en popüler sözlerden biri, "torrent indiren kapasın yaaa" idi. Yani 50-100 tl fazla üzmeyecekse, kullanamasak da zararı yok
Konu sahibi bu tür durumlardan bahsetmediği için ben o detayları hiç düşünmedim bile işin doğrusu. Böyle bir durum mevcut ise elbette haklısınız.

Ben Superonline fiber 100 Mbps için bir iki ay önce taahhüt yeniledim 650 TL olarak.

Söylediğiniz fiyatlarda o hızları veriyor olsalardı keşke ben de hayır demezdim ama sebebi kalabalık kullanım değil konfor için olurdu.

Konu sahibi bu tür durumlardan bahsetmediği için ben o detayları hiç düşünmedim bile işin doğrusu. Böyle bir durum mevcut ise elbette haklısınız.

Ben Superonline fiber 100 Mbps için bir iki ay önce taahhüt yeniledim 650 TL olarak.

Söylediğiniz fiyatlarda o hızları veriyor olsalardı keşke ben de hayır demezdim ama sebebi kalabalık kullanım değil konfor için olurdu.
Ben de Superonline kullanıyorum. Aralıkta 500 Mbps ye yükselttim, 470TL. Her geçen gün artıyor maalesef..

Ben de Superonline kullanıyorum. Aralıkta 500 Mbps ye yükselttim, 470TL. Her geçen gün artıyor maalesef..
TV+ dahil pakette bu fiyatı verdiler şu anda online'a özel olarak görünen 500 Mbps tarife Tv+ olanı 950 TL. Normal 1000 ve 500 Mbps 800 TL.

Şu anda 100 Mbps için bizden aldıkları ücretle zaten ufak bir dalga geçiliyor.

Hadi kendimi geçtim. Kardeşim mecburen kullanmak zorunda kaldığı maksimum 50/60 Mbps civarında kullandığı TTNET vdsl bağlantısına bile buna yakın ücret ödüyor.

Arada karşıma gelen Güney Kore veya diğer ülkelerdeki Gigabit'lik hız testleri videosu benim için fantastik bir asya dizisi ile aynı anlamı taşıyor.

Bu arada yakın zamanda binaya bir Superonline kutusu daha takıldı. Mevcuttaki maksimum 100 Mbps verebiliyor diye yeniliyorlarmış. Bitirince kapıyı çalacaklardır geçiş yapmak için daha yüksek hızlara ama aynı fiyattan vermedikleri sürece Dimyat'a pirince gitmem muhtemelen 😅

Konuyu görüntüleyenler

Geri