Kablo tv m3u listesi ve tek kanal girişi

Merhaba arkadaşlar sizler ile kablo tv tüm kanallarınıın m3u listesini ve tek kanal oynatma bağlantısını paylaşmak istiyorum umarım her hangi bir şikayet olmaz ve engel yemeyiz
m3u bağlantısı

tek kanal bağlantısı için örnek olarak natgeowild kanalını veriyorum id için kanal ismi girin

yurt dışı kullanım için türkiye vpn gerektirir
Emeğinize sağlık olsun

sanırım kanallar kapandı, sabahtan açıyordum akşam açılmıyor :(

Kanallarınızı 48 saatte bir güncellemeyi unutmayın yada oto güncellemeye alın.
Aynen usta kanal bağlantılarında ki token süreli tam olarak ne kadar sürdüğünü bende bilemiyorum açıkçası fakat 2 yada üç günlük falan galiba ama tek kanal girişli olan her daim her istek te yeni token isteği yapıyor onlarla bir liste oluşturmak istenilir ise

Aynen usta kanal bağlantılarında ki token süreli tam olarak ne kadar sürdüğünü bende bilemiyorum açıkçası fakat 2 yada üç günlük falan galiba ama tek kanal girişli olan her daim her istek te yeni token isteği yapıyor onlarla bir liste oluşturmak istenilir ise
evet siz diyince fark ettim, tek kanallar çalışıyor, oradan izleriz hocam, yaparız bir liste.

evet siz diyince fark ettim, tek kanallar çalışıyor, oradan izleriz hocam, yaparız bir liste.
Kardeşim liste yapacağım diye uğraşma ben php de küçük bir değişiklik yaptım tek kanal girişlerini de m3u listesi olarak çeken bir kolaylık sağladım sadece konunun başındaki m3u bağlantısı nın sonuna
?mod parametresi eklemeniz yeterli yani şunun gibi

Bu parametre eklenirse tek kanal girişli listeyi verir eklenmez ise normal listeyi verir fakat mod parametre li bazı playerler ile çalışmayabilir yani tek kanal girişli liste

Siz yöntemi vermişsiniz isteyen öyle yapar uğraşmayın.

Proxy ler cokunce rokkr id li listeleri tum proxy li listeler ve url leri iptal etmek zorunda kaldim

Rokkr id li 10 kategorili listelerimi sunucu haric nasil tekrar calisir duruma getirip paylasabilirim forumda

Rokkr id li 10 kategorili listelerimi sunucu haric nasil tekrar calisir duruma getirip paylasabilirim forumda
Serv00 dan free hesap aç sunucu görevi görür elinde vavoo php ıd şeklinde kanalları çek sonra listeyi al kullan dostum eskiden böyleydi şimdi değişmişmidir bilemem… Ama forumda paylaşırsan çok fazla istek gider kısa zamanda patlar kendin izliceksen dediğim yöntemi kullan

Unutmadan paylaşacaksan duckdnsden free domain al hala varmı bilmiyorum bakmadım serv00 bağla sonra paylaş olmadı cors kullan sende

Serv00 dan free hesap aç sunucu görevi görür elinde vavoo php ıd şeklinde kanalları çek sonra listeyi al kullan dostum eskiden böyleydi şimdi değişmişmidir bilemem… Ama forumda paylaşırsan çok fazla istek gider kısa zamanda patlar kendin izliceksen dediğim yöntemi kullan

Unutmadan paylaşacaksan duckdnsden free domain al hala varmı bilmiyorum bakmadım serv00 bağla sonra paylaş olmadı cors kullan sende
Hocam bunlari yapamam tr list vavoo 10 kategori yapabilirim ama anlamiyorum normal vavoo leri steleri vpn le bakiyorum Rokkr idliler proxy calisirken donma kasma yapmiyordu hic neyse saglik olsun saolun

Kardeşim liste yapacağım diye uğraşma ben php de küçük bir değişiklik yaptım tek kanal girişlerini de m3u listesi olarak çeken bir kolaylık sağladım sadece konunun başındaki m3u bağlantısı nın sonuna

Bu parametre eklenirse tek kanal girişli listeyi verir eklenmez ise normal listeyi verir fakat mod parametre li bazı playerler ile çalışmayabilir yani tek kanal girişli liste
hay sağolasın hocam büyük kolaylık oldu çok teşekkürler

Köprülü usta şu an tek kanal girişli listede çalışmıyor. Sunucuda sorun var gibi.

Evet kardeşim sunucu da sorun var malesef çok göz önünde olunca böyle şeyler meydana geliyor sunucum engellendi
Hata 403
Web sitesi engellendi
Serv00.com'un TOS ihlali nedeniyle sayfa engellendi.
Bu sitenin sahibiyseniz, lütfen yönetim ile iletişime geçin.

Herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçin.

Evet kardeşim sunucu da sorun var malesef çok göz önünde olunca böyle şeyler meydana geliyor sunucum engellendi
Hata 403
Web sitesi engellendi
Serv00.com'un TOS ihlali nedeniyle sayfa engellendi.
Bu sitenin sahibiyseniz, lütfen yönetim ile iletişime geçin.

Herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçin.
Çok kullanışlı bir sistem di inşallah düzelir.

Geri